ANKA Hastanesi’nde yeni yıl morali 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde yeni yıl kutlaması düzenlendi. Hastane yönetimi, doktor ve sağlık çalışanları yeni yıla hasta ve hasta yakınları ile birlikte girerek, 2020 yılının herkese başta sağlık olmak üzere huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.
Gaziantep Özel Anka Hastanesi hastalara moral vermek amacıyla yeni yıl kutlaması düzenlendi. Hastane lobisinde düzenlenen etkinliğe Gaziantep Özel Anka Hastanesi ve Genel Müdürü Uzman Av. Dr. Cengiz Bayram, Özel Gaziantep Anka Hastanesi Finans ve Koordinasyon Sorumlusu Yaşar Ağdağ, hastane doktorları ve sağlık personelleri katıldı.  Hayırlı, sağlıklı, mutlu yıllar dileklerinde bulunulan etkinlik, keyifli sohbetlerin yaşandığı ve yeni yıla dair güzel dileklerin temenni edildiği bir kutlamaya dönüştü.
Hastanede yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan hastane yönetimi, yeni yılda tüm hastalara ve refakatçilerine geçmiş olsun temennisinde bulunarak yeni yıllarını kutladı.
Özel Gaziantep Anka Hastanesi ve Genel Müdürü Uzman Av. Dr. Cengiz Bayram, “Yeni yılın ilk dakikalarını hastanemizde bulunan hasta ve hasta yakınları ile birlikte geçirip, onlara moral vermek istedik. Hastane olarak düzenlediğimiz bu organizasyonla amacımız hastalarımızın yeni yılın ilk dakikalarında kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaktı. Umarız amacımıza ulaşmışızdır. Yeni yılda umarız tüm hastalarımız sağlıklarına kavuşur. Herkese başta sağlık olmak üzere huzur ve mutluluk diliyoruz.”dedi
Özel Gaziantep Anka Hastanesi Finans ve Koordinasyon Sorumlusu Yaşar Ağdağ ise,”Hastanemizde tedavi gören hastalarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek için bu organizasyonu düzenledik. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen hastalarımız var, onların evlerinden uzakta kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamaya ve sıkıntılarından biran olsun uzaklaştırmak istedik ” diye konuştu.
Hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınları da etkinliğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, hastane yönetimine teşekkür etti.
Etkinlik yeni yıl pastası kesmesinin ardından ufak hediyeler dağıtılarak son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
ANKA Hastanesi’nde yeni yıl morali 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin