ANKA koronavirüse karşı tedbirlerini artttırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı etkin ve koruyucu önlemler aldı. Hastanede rutin olarak yapılan dezenfeksiyon işlemleri artırılarak devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse (Covid-19) karşı toplum sağlığının korunmasına katkı sağlamak amacıyla Gaziantep Özel ANKA etkin ve koruyucu önlemler aldı. Yeni tip koronavirüs tehlikesine karşı tedbirlerini artıran ANKA Hastanesi’nde rutin olarak yapılan dezenfeksiyon işlemleri artırılarak en üst seviyede devam ediyor. Hastanede buharlı ortam ve havadaki patojen mikroorganizmaların sayısını azaltarak hava yolu ile bulaşan hastalıkların yayılımını engellemek için kullanılan UV-C lambalı dezenfeksiyon yöntemi uygulanıyor. Ayrıca hijyen açısından el değmeden açılabilmesi için hastanede bulunan kapılara özel bir aparat yerleştirilirken hastaneye gelen ve hastaneden ayrılan vatandaşların ellerine dezenfektan sıkılıyor. Hastane personeline sık sık koronavirüs ile ilgili eğitimler veriliyor. Hastaneye koronavirüse karşı alınması gereken tedbirler ile ilgili afişler asılırken, yayınlanan eğitici videolarla da yapılması gerekenler anlatılıyor.  Diğer yandan Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs (Covid-19) talimatına istinaden, yurt genelinde alınan sıkı tedbirler birlikte temasın azaltılmasına yönelik çalışmalar kapsamında hastanede yatan hastaları ziyaret yasaklandı. Hasta refakati gün içinde aynı kişi tarafından sürdürülmesine izin verilirken, hastaların genel durumu ile ilgili bilgilendirme hastane tarafından her gün saat 15:00 ile 16:00 arasında yapılıyor.

Bu Sıkıntıyı Hep Birlikte Aşacağımıza İnanıyoruz

Gaziantep ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü, Avukat Tıp Uzman Doktoru Cengiz Bayram, “Gaziantep Özel ANKA Hastanesi olarak Sağlık Bakanlığı talimatı doğrultusunda hareket ediyoruz. Hastanemize ziyaretçi kısıtlaması getirdik. Rutin olarak yaptığımız dezenfeksiyon işlemlerini arttırdık. İlgili kurum ve kuruluşlarla iletişim halindeyiz. Aldığımız önlemleri halkımızın sağlığını korumak ve güvenliği için geliştirmeye devam edeceğiz. Yeni tip koronavirüsü küresel ölçekte en kısa sürede kontrol altına alınıp bu tedirginlik ortamının son bulması en büyük isteğimiz. Başta devletimiz ve uluslararası sağlık otoritelerinin çabaları ile bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz. ”dedi.

ANKA koronavirüse karşı tedbirlerini artttırdı!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANKA koronavirüse karşı tedbirlerini artttırdı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin