ANKA’da 30 Ağustos coşkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramı, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde coşkuyla kutlandı.

Kutlama nedeniyle Özel ANKA Hastanesi koridorları ve poliklinikler Türk bayrakları ve balonlarla donatıldı. Bayram kutlamaları nedeniyle hastanede yatan ve tedaviye gelen hastalar, hastalıklarını unutup bayram sevinci yaşadı. Bayram coşkusu yaşayan hasta ve hasta yakınları hastane yönetimine bu duyarlı davranışı için teşekkür etti.

“Büyük bir zaferle sonuçlanmıştır”

ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ, “Büyük zaferin yıldönümünde böyle bir etkinlik yaparak, günün anlam ve önemini birlikte yaşatalım, yaşayalım istedik. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı’nda Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün savaş planı, Türk ulusunun inancıyla birleşerek büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer sonucunda vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmakla kalmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya ilan edilmiştir. Tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyen, esareti kabul etmeyen, ilke ve değerlerinden asla vazgeçmeyen ulusumuz bugün de aynı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANKA’da 30 Ağustos coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin