ANKARA, GAZİANTEP’İ KONUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA, GAZİANTEP’İ KONUŞTUGaziantep Büyükşehir Belediyesi,  dünyanın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Gazi Şehrimizi yurt içi ve yurt dışında tanıtma faaliyetlerine devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ODTÜ Mezunları Derneği işbirliği ile ‘Vişnelikte Yöresel Gaziantep Tanıtımı’ programı düzenlendi.

Ankara’da ODTÜ Vişnelik Tesislerinde gerçekleştirilen ‘Vişnelikte Yöresel Gaziantep Tanıtımı’ adlı program büyük ilgi topladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz ve Kültür Müdürü Hülya Yıldız’ın katıldıkları organizasyonda, Gaziantep’in yöresel el sanatları, yöresel tatları sergilendi ve yöresel müziklerden oluşan konser, yöresel halk oyunları ve kına gecesi düzenlendi. Programda ayrıca Değişen Gaziantep’ten karelerin yer aldığı fotoğrafları sergisi ve mozaik workshop’u yer aldı.

GAMEK Aşçılık Okulu aşçıları ve GAMEK Aşçılık Okulu danışmanının çeşitli Gaziantep yemekleri hazırladığı tanıtım organizasyonunda, Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gaziantep kültürünü her yönüyle, Ankaralılara tanıtma fırsatı buldular. Katılımcıların büyük beğenisini toplayan organizasyonun ardından, ODTÜ Mezunları Derneği yetkilileri her yıl Mayıs ayında düzenlenen geleneksel ODTÜ Şenliklerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekibini görmek istediklerini belirterek davette bulundular.

ANKARA, GAZİANTEP’İ KONUŞTU
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANKARA, GAZİANTEP’İ KONUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin