Ankara Kuşundan haber var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Kuşundan haber var

İYİ Parti Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı listeler açıklandıktan sonra en çok tartışılan aday olmuş İYİ Parti’de kriz yaratmıştı.

Saatler önce Ankara Kuşu Sosyal Medya hesabından “Gelen bir duyuma göre İYİ Parti Gaziantep’te ki 1. sıra adayını geri çekecekmiş” şeklinde paylaşımda bulundu.

Öte yandan @antepgundemi twitter sayfasından, “Bu akşam İYİ Parti Gaziantep teşkilatının Milletvekili aday listesi ile ilgili bir deklerasyon yayımlaması bekleniyor. Partililer iftardan sonra buluşacak” ifadeleriyle bir paylaşımda bulundu.

Yaşanan gelişmeler, Sosyal Medya hesabından yayımladığı bir video ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e çağrıda bulunan Özdağ’ın çağrısı karşılık mı buldu sorusunu akıllara getirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Gaziantep bunu hak etmiyor” diyerek,  “HDP’ye bakanlık verilmeli” sözleri ve sosyal medya paylaşımları küfürlerle dolu birisinin İYİ Parti’den Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı gösterilmesinden üzüntü duyduğunu” dile getirmişti.

İYİ Parti’nin Gaziantep’te 1. sıradan milletvekili adayı gösterdiği ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla büyük tepki çeken Mehmet Mustafa Gürban  Gaziantep ve Türkiye’de gündem konusu oldu.

ÇIRAY: “UYUŞTURUCU KULLANIYORMUŞ GİBİ”

“Şuanda İYİ Parti listelerine bakın. Elazığ 1. sıra Fethullah’a allah dostu diyen biri. Kars 1. sıra adayı menzilci görünüyor. Gaziantep 1. sıra adayı ise sosyal medya paylaşımlarında adeta uyuşturucu kullanıyormuş gibi küfürler eden birini getirmişler. Peki ne yapılmak isteniyor” diyerek bir tepkide İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray’da  twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti.

ÖZGAĞ, AKŞENER’E MESAJ GÖNDERDİ

Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e seslendiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “Sayın Meral Akşener’in dikkatine… Gaziantep halkı saygıdeğer bir halktır. Gaziantepli İYİ Partililer samimi vatanseverlerdir. Bunu hak etmiyorlar. Lütfen dikkate alın. Gaziantep’te Mehmet Mustafa Gürban isimli bir borsacıyı İYİ Parti’den birinci sırada göstermişsiniz. Sosyal medyaya göz attığınızda zaten her şeyi açıkça görmeniz mümkündür. HDP’ye İç İşleri Bakanlığı verileceğini söylemiş. Hayretle okudum. Böyle bir insanın İYİ Parti’de birinci sıra değil listede olması dahi üzücü bir durumdur. İyi Parti’de vatansever insanlar var. Bu onlara ve Türk halkına hakarettir. Gelin bu insanlara o kötülüğü yapmayın ve bu insanı listeden uzaklaştırın” İfadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
1
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
2
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara Kuşundan haber var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin