Ankas Atmaca ile Avlayacak

featured
Ankas Atmaca ile Avlayacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankas Atmaca ile Avlayacak

Gaziantep’i bu sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek tek takım olan Ankasspor, tecrübeli forveti renklerine bağladı.

Bordo – mavili ekip, transferin son günün de geçen sezonu 3’üncü Lig 1’inci grup ekiplerinden Çankaya F.K’da geçiren forvet Cemre Atmaca ile anlaşma sağladı.

Kariyerinde TFF 1’inci Lig, 2’inci Lig ve 3’üncü Liglerde birçok takımın formasını giyen golcü futbolcu, yeni sezon da ise Gaziantep Ankasspor’un başarısı için mücadele edecek.

SON TAKVİYEMİZİ YAPTIK

Bu sezon bütün zorlu koşullara rağmen Gaziantep’i Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye kararlı olduklarını ifade eden Gaziantep Ankasspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Özellikle dünyayı etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle kadromuzu geniş tutmaya özen gösterdik ve her mevkiide birbirinden yetenekli oyuncularımızı kadromuza kattık. Transferin son günün de yaklaşık 3 sezondur takip ettiğimiz ve yeteneğini çok iyi bildiğimiz Cemre Atmaca ile anlaşma sağladık. Artık transfer defterimizi kapattık ve bundan sonra sözü teknik ekibimiz ile futbolcularımız söyleyecek. Cemre Atmaca’nın kulübümüze de katkılar sunacağına yürekten inanıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun” diye konuştu.

GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ

Hedefi ve uzun vadede oldukça güzel projeleri olan Gaziantep Ankasspor’a transferini gerçekleştirenlere teşekkür eden Cemre Atmaca, “Özellikle burada oynayan yakın arkadaşlarımın kulüp hakkında ki açıklamaları buraya gelmem de önemli etken oldu. Artık bizde sahada görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek kulübümüzü hedefine taşımak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankas Atmaca ile Avlayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin