Ankas Sahaya İndi

featured
Ankas Sahaya İndi, Narkoz, Haber, Gaziantep
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankas Sahaya İndi

Gaziantep’i Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Ankasspor, yeni sezon hazırlıklarının startını Seyrantepe tesislerinde verdi.

Bu sene BAL liginde üçüncü sezonunu geçirecek olan Bordo – Mavili ekip, yeni transferleri ile tam kadro hazırlıklara başladı.

Teknik direktör Salih Karalar nezaretinde yılın ilk antrenmanının yapan Gaziantep Ankasspor, 17 Nisan tarihinde başlayacak olan sezona antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdürecek.

Ankas Sahaya İndi

Yeni Vizyonla Yola Çıkıyoruz

Tam bir yıldır futboldan uzak kaldıklarını söyleyen Gaziantep Ankasspor teknik direktörü Salih Karalar, “Pandemi nedeniyle ayağı futbol topuna değmeyen oyuncularımız daha ilk antrenmanda büyük bir azim ve iştah ile çalışmalara başladı. Kulüp yönetimimiz bu sezon farklı bir hedef ve yeni bir vizyon ile yola çıkarken, aramıza yeni katılan transferlerimiz oldu. Önümüzde yaklaşık 45 günlük gibi uzun bir süreç var ve bu süreci en iyi şekilde değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankas Sahaya İndi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin