Annenin ihmali faciaya yol açıyordu

featured
GAZİANTEP'TE BİR KADIN, 3 ÇOCUĞUNU EVE KİLİTLEYİP MİSAFİRLİĞE GİTTİKTEN SONRA EVDE YANGIN ÇIKTI. YANGIN SONRASI ÇOCUKLAR EVDE MAHSUR KALIRKEN, ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN İHBARI İLE OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE EKİPLERİ İLE VATANDAŞLAR, İÇERİDE MAHSUR KALAN ÇOCUKLARI KURTARDI. (İHA/GAZİANTEP-İHA) Gaziantep'te bir kadın, 3 çocuğunu eve kilitleyip misafirliğe gittikten sonra evde yangın çıktı. Yangın sonrası çocuklar evde mahsur kalırken, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar, içeride mahsur kalan çocukları kurtardı.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Annenin ihmali faciaya yol açıyordu

Gaziantep‘te bir kadın, 3 çocuğunu eve kilitleyip misafirliğe gittikten sonra evde yangın çıktı. Yangın sonrası çocuklar evde mahsur kalırken, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar, içeride mahsur kalan çocukları kurtardı. Gaziantep Haber

Olay, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Dülükbaba Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir anne, 3 çocuğunu eve kilitleyerek misafirliğe gitti. Evde yalnız kalan çocuklar, oyun oynarken bir anda bilinmeyen bir nedenle evde yangın çıktı. Yangın sonrası evde kilitli kalan çocukların çığlığını duyan çevredeki vatandaşlar, çocukları kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha sonra durum, 112 acil sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Çocukları itfaiye ekipleri ile vatandaşlar kurtardı
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar, evin bir odasında kilitli kalan çocukları demir parmaklıkları kırarak kurtardıktan sonra evde çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle herhangi bir yara almayan ancak büyük korku ve panik yaşayan çocuklar ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından komşulara teslim edildi. Gaziantep Sağlık
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Annenin ihmali faciaya yol açıyordu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Annenin ihmali faciaya yol açıyordu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin