ANTEPİA GENÇ MİMAR VE MÜHENDİS ADAYLARINI AĞIRLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTEPİA GENÇ MİMAR VE MÜHENDİS ADAYLARINI AĞIRLADIÖzel Sunguroğlu Liseleri 12.Sınıf öğrencileri “Kariyer Günleri Etkinlikleri” çerçevesinde Antepia’yı ziyaret ettiler.

Özel Sunguroğlu Liseleri Rehberlik Servisi tarafından organize edilen  “Kariyer Günleri Etkinlikleri” programında öğrenciler, meslek seçimi sürecinde meslekleri daha yakından tanıyarak sağlıklı bir meslek seçim süreci geçiriyorlar.

Gelecekteki mesleklerini seçmede şimdiden kendilerine hedef belirleyen Özel Sunguroğlu Lisesi öğrencilerinden inşaat mühendisliğini ve mimarlığı seçecek olanlar mesleği yakından tanımak amacıyla bu Güney Doğu’nun en büyük yatırımı Antepia’ya gezi gerçekleştirdiler.

ANTEPİA GENÇ MİMAR VE MÜHENDİS ADAYLARINI AĞIRLADI

Antepia’nın Mimarlarından Melda Birimoğlu ve İnşaat Mühendisi Ahmet Caner Kutsal Antepia’yı öğrencilere gezdirerek gerekli bilgileri verdi.

“Kariyer günleri devam edecek“

Sunguroğlu Liseleri Psikolojik Danışmanı Okan BAL; Özellikle Sınav maratonunda olan 12. Sınıf öğrencilerimizin bu etkinliklerde moral ve motivasyon kazandıklarını, bu çerçevede diğer mesleki alanlarla ilgili kariyer günleri gezilerinin devam edeceğini belirtti.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANTEPİA GENÇ MİMAR VE MÜHENDİS ADAYLARINI AĞIRLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin