Arçelik, Yılın Emekli Öğretmenlerini Seçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı. Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliği ile düzenlediği etkinliklerle farklı illerde seçilen ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ni ödüllendirdi.

Arçelik, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Türkiye çapında farklı illerde bayilerin işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen öğretmenlere emeklerinin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42’’ LED TV hediye edildi.

Tüketiciler doldurdukları anketlerde, öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayiler tarafından düzenlenen ödül törenlerinde, anketler sonucunda belirlenen öğretmenlere ödül sertifikaları da takdim edildi. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinlik gelecek yıllarda da devam edecek.

Arçelik A.Ş. Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, uzun yıllar binlerce öğrenciye eğitim vermiş öğretmenlere teşekkürün bir sembolü olarak bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Etkinliği gelecek yıllarda tüm Türkiye’ye yaymayı hedeflediklerini söyleyen Dinçer, “Arçelik Ailesi olarak bizi biz yapan değerli öğretmenlerimize yılda en azından bir gün şükranlarımızı sunmak amacıyla özel bir adım atmak istedik. Bayilerimizin desteğiyle çıktığımız bu yolda ülke çapında farklı illerde tüketicilerle birlikte değerli emekli öğretmenlerimiz arasından seçim yaptık. Onları bir nebze olsun mutlu edebilmek amacıyla özel bir hediye vermeyi amaçladık. Yoğun ilgi gören bu etkinliğimiz vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Arçelik, Yılın Emekli Öğretmenlerini Seçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin