ASKF, EMEĞİ GEÇENLERİ ONURLANDIRDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF, EMEĞİ GEÇENLERİ ONURLANDIRDIAmatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) adına Amatör Spor’a destek veren komite üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür belgesi verildi.

Törene İl özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, MHK 7. Bölge Sorumlusu Yusuf Emre, Futbol İl Temsilcisi Güngör Sönmez, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Kömürcü, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Reyhan, ANAP İl Başkanı Vakıf Demir, Hakemler Derneği Başkanı Abdülkadir Güven ve çok sayıda spor adamı katıldı.

ASKF, EMEĞİ GEÇENLERİ ONURLANDIRDIAlt Yapı Daire Başkanlığı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, spor komitelerinde görev yapan üyelere vefa örneği gösterdiklerine inandıklarını belirtti.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ise ödül almanın çok önemli olduğunu belirterek, ”Ödül, emeğin taçlandırılmış bir şeklidir. Amatör Spor’a katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz da geldiği günden bu yana sporla iç içe olduklarını ve amatör ruhla hareket ettiklerini belirtti.

ASKF, EMEĞİ GEÇENLERİ ONURLANDIRDI

Göreve başladığı günden bu yana Amatör Spor Kulübü’nü canlandırdıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

”Spor için bütün imkânlarımızı zorladık. Amatör Spor’a destek olmaya çalıştık. Her sene Gençlik Spor il Müdürlüğü ile birlikte Amatör Spor’a malzeme yardımında bulunduk. Bu yıl da malzeme yardımında bulunacağız. Biz spor adına her şeyimizi vermeye hazırız. Amacımız bu şehrin bütün alanlarına katkıda bulunmaktır.”

Konuşmaların ardından, Narkoz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mezine Sırakaya, Güneş Gazetesi Spor Müdürü Ramazan Taşkın Kanal 27 Televizyonu Sporvizyon Proğramı Yapımcısı Galip Ünlükara, ve diğer basın mensuplarına, Amatör Spor Komite üyelerine Amatör Spor’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

ASKF, EMEĞİ GEÇENLERİ ONURLANDIRDI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASKF, EMEĞİ GEÇENLERİ ONURLANDIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin