ASKF POLİS OKULUNU ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF POLİS OKULUNU ZİYARET ETTİGaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Emniyet ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlerini ziyaret etti.

ASKF başkanı Abdulkadir Gözegir, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dalgacı, Mustafa Özdemir, İhsan Kaya ve futbol il temsilcisi Güngör Sönmez İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz’a taziye ziyaretinin ardından Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli’yi ziyaret ettiler.

Kısa bir süre önce babası vefat eden Gaziantep il emniyet müdürü Süleyman Oğuz’u makamından ASKF yönetimi kısa süreli sohbetin ardından dua ederek ayrıldılar.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli’ye başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan ASKF yönetimi, aynı başarıyı devem ettirmesi yönünde temennide bulundu.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli ise Gaziantep’te üniversitelerin sayısının üç değil dört olduğunu söyleyerek, “Bizde Yüksek okuluz ve üniversite kapsamına dahiliz bu nedenle bu şehirde bizimle birlikte dört tane üniversite var” dedi.

Metli ayrıca ASKF yönetimine Beylerbeyi mevkiinde kendilerine ait 223 dönüm arazi üzerine büyük bir kampus projesini anlatarak, proje hakkında bilgiler verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASKF POLİS OKULUNU ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin