Aslan, “Birlik ve Beraberliğimizi Hiçbir Şey Bozamaz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan;1 Mayıs ‘ta sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla gerçekleştirilen 2 polisin şehit olduğu, 19 polis toplam 23 kişi yaralandığı terör saldırısı sonrası kınama mesajı yayımladı ve teröre lanet etti.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan yaptığı yazılı açıklama da” Yaşanan bombalı saldırının barış, huzur ve kardeşliğe yapılmış bir saldırı. Ülkemizde ve kentimizde tesis ettiğimiz kardeşlik havasının bozulmaması için bireylerden başlayarak toplumun her kesimi olarak daha da kenetlenmeliyiz. Gaziantep Kent Konseyi olarak, bu tür saldırıları acizlik olarak değerlendiriyoruz.Ellerini kana bulayan bu insanların sözde barış için bu eylemlere girişmesini hiçbir siyasi düşüncenin kabul etmesi mümkün değil.Gaziantep tarih boyunca onlarca medeniyete evsahipliği yapmış, her türlü etnik köken, din ve  mezhebe mensup insanların bir arada huzur içinde yaşadığı bir şehirdir ve öyle olmaya devam edecektir.. Bu ve benzeri terör saldırıları, huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri ve terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle lanetliyor ve Gaziantep’te yaşanan saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aslan, “Birlik ve Beraberliğimizi Hiçbir Şey Bozamaz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin