ATA,”HAYIRLI OLSUN” DEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATA,”HAYIRLI OLSUN” DEDİGaziantep Valisi Erdal Ata, görevine yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelişinde; İl Milli Eğitim Müdürü, Müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı.  Vali Erdal Ata’nın hayırlı olsun ziyaretine; Yurtkur Bölge Müdürü Alaattin Akyüz, Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, Gümrük Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol ve TÜİK Bölge Müdürü Erdoğan Asar da eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici’yle bir süre görüşen Vali Ata, Gaziantep genelindeki eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vali Ata, Ekinci’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Gaziantep’in eğitimi için hep birlikte çalışıp, tüm fedakarlıkları göze alacaklarını ifade eden Vali Ata, “İlimizin eğitim profilini her geçen gün daha iyi noktalara taşımak üzere yoğun çaba içerisindeyiz. Bu noktada tüm kesimler üzerine düşen gayreti gösteriyor. Bir yandan fiziki eksiklikleri giderirken diğer yandan eğitim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. İnşallah diğer alanlarda olduğu gibi eğitimde de istenen düzeye gelmek istiyoruz.” dedi.

Ziyaretinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gaziantep gibi bir çok alanda önemli potansiyele sahip bir ilde görev almaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ATA,”HAYIRLI OLSUN” DEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin