“Atamalar etik değildir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

muhittin-tasdoganMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan’dan hükümetin etik dışı atama yapmasının doğru olmadığını söyledi.
Seçimin ardından hükümetin henüz belli olmadığını ifade eden MHP Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, AKP hükümetinin vali, vali yardımcısı, kaymakamlar ve çeşitli kurumlara yaptığı atamaların etik dışı atamalar olduğunu ifade etti. Taşdoğan, “Öncelikle tayin olan Gaziantep Valisi, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara şehrimize gösterdikleri önemden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Seçimin ardından hükümet henüz belli olmamıştır. Fakat AKP hükümeti hala kendini mevcut bir hükümetmiş gibi görerek atamalar gerçekleştirmektedir. Bu hiçbir şekilde tasvip edilen bir durum değildir. Siyasi etikliğe sığmayan bir harekettir. AKP hükümetini bu yanlış yoldan dönmeye davet ediyor. Atamaların hükümet kurulması dahilinde yapılması gerektiğini belirtiyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Atamalar etik değildir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin