ATLAS’TAN LEKE TUTMAYAN “NANO HALI”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATLAS’TAN LEKE TUTMAYAN "NANO HALI"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in açılışını yaptığı Ortadoğu Halı ve Dekorasyon Fuarında görücüye çıkan NANO halı büyük ilgi gördü.

Dünya halı üretiminde önemli bir paya sahip olan Gaziantep’teki Ortadoğu Halı ve Dekorasyon Fuarı’nda halı üreticileri yeni tasarımlarını sergiledi.


Atlas Halı, leke tutmayan ve kolay temizlenen NANO teknolojili modelleri ile dikkat çekti.

ATLAS’TAN LEKE TUTMAYAN "NANO HALI"

Hanımların korkulu rüyası olan halı lekelerine son veren ATLAS Halı’nın ürettiği leke tutmayan NANO halı fuara katılan hanımların gözdesi oldu.

Naksan Holding çatısı altında üretimini sürdüren Atlas Halı, Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlar sonucu ulaştığı nano halıya 1,2 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu “ Dünyada ilk kez üretilen Nano halı,  halı piyasasının durgun döneminde bu yeniliğin piyasayı canlandırdığını söyledi.

Fuarı ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Atlas Halı standında leke barındırmayan Nano halıyı inceledi. Sadece bir kâğıt peçete yardımıyla lekelerin yok edilişi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Fatma Şahin, “Gördüklerim inanılmaz; gerçekten de en ufak bir leke kalmadı!” dedi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu’ndan nano halının tüm özellikleri hakkında bilgi alan Bakan Şahin, Atlas Halı’nın Türk markası olarak dünyaya böyle bir buluş sunmasının Türkiye için çok gurur verici bir gelişme olduğunu ifade etti.

TALEPLERİ KARŞILAYAMAMAKTAN KORKUYORUZ

Naksan Halı Grubu bünyesinde 12 bin metrekarelik halı üretim tesislerinde 3 marka için yaklaşık 4 bin farklı desen Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerine gönderiliyor.  Artık desenlerin ve halı çeşitliliğinin tüketiciye yetmediğini belirten Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, “2014’ten itibaren nano teknolojiye olan ilgi her geçen gün daha çok artıyor. Dünyada ilk olarak yapılan bu inovasyonun yurtdışından gelen halı markalarını büyük ölçüde etkiliyor. Dünyada ilk olarak kullanılmakta olan bu nano halılar satışlarımızda büyük bir artış meydana getirdi. Türkiye’de 2014 sonunda 400 bayiye ulaşmak istiyoruz. Beş aylık sürede 200 bin metrekarelik üretim yaptık. Önümüzdeki sene 500 bin metrekareyi hedefliyoruz. Beş yıl içinde ciro hedefimizin 80 milyon TL olmasını hedefliyoruz. Azerbaycan, Kazakistan ve Ortadoğu ülkelerinde satışlarımız hızla artıyor. İlgi beklediğimizden fazla oldu, talepleri karşılayamamaktan korkuyoruz. Bizim ürünümüzün en önemli özelliği, normal halılarla fiyatça aynı olmasıdır. Fiyatlar 118 TL ile 1.000 TL arasında değişiyor. Özellikle her ev hanımının NANO halıları tercih edebilmesi için normal halı fiyatına herkese sunuyoruz.” dedi.

Fuara katılan katılımcılarında halı üzerine dökülen vişne suyu ve çeşitli içeceklerin leke bırakmadığı bire bir denenerek test edildi. Bir peçete veya bez ile silinen sıvı halıya işlemediği gibi halıda kalan lekeninde güneş ışığı ile yok olması görenleri şaşkına çevirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ATLAS’TAN LEKE TUTMAYAN “NANO HALI”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin