ATLAS HALI  “DOMOTEX TURKEY 2016”DA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

atlas-haliATLAS HALI YENİ KOLEKSİYONLARI VE DÜŞLER ENGELSİZ SERGİSİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Gaziantep’teki Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 23-26 Mayıs tarih aralığında düzenlenen “Domotex Turkey 2016” fuarı; Türkiye ve dünya halı sektörünü bir araya getirdi. Yurt içinden ve yurt dışından gelen katılımcı firmalar ve ziyaretçilerle büyük ilgi gören fuarda; Atlas Halı’nın sunduğu yeni koleksiyonlar ve ortaya koyduğu yenilikçi farklar konuşuldu.

Yarım asra yaklaşan geçmişiyle Türkiye’nin en köklü halı markalarından biri olan Atlas Halı, ışık etkisiyle kendi kendini temizleyen, leke barındırmayan nano halılardan oluşan yeni koleksiyonları ile sektöründeki yenilikçi rüzgarını, “Domotex Turkey 2016”da da estirdi.

Gaziantep’te,  23-26 Mayıs tarihi aralığında yapılan “Domotex Turkey 2016” fuarında, Atlas Halı’nın 2013’ün ilk çeyreğinde insanlığın kullanımına armağan ettiği ve bir dünya buluşu olan nano halılarından oluşan yeni koleksiyonları, trend yaratan tasarımlarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekti. Türk halıcılığının kalbinin attığı Gaziantep’te düzenlenen fuarı değerlendiren Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, başarılı geçen bir fuar süreci yaşadıklarını, nano halılara olan bu büyük ilginin iç ve dış pazarlarda artarak devam ettiğini ve şirketin hızla büyümesini sürdürdüğünü kaydetti.

Atlas nano halılar hala dünyada ilk ve tek!

Türkiye’nin her köşesinden olduğu gibi dünyanın diğer ülkelerinden de nano halılar için talep artışı yaşadıklarını aktaran Bebitoğlu, “4. Sanayi Devrimi’nin henüz konuşulmaya başladığı bugünlerden tam üç yıl önce pazara sunduğumuz nano halılarımız hala dünyada ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Işık etkisiyle kendi kendini temizleyen, sıvı itici özelliği ile leke barındırmayan nano teknolojisini kullanarak ürettiğimiz halılarımızla; tasarımdaki öncü kimliğimizi de yansıtan koleksiyonlarımızla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyoruz. Dünya halı üreticilerini ve tüketicileri bir araya getiren ‘Domotex Türkiye 2016’ fuarında da; ülkemizin yanı sıra dünyanın her köşesinden gelen firmalarla, ziyaretçilerle paylaştığımız yeni koleksiyonlarımızla büyük ilgi gördük. B2B görüşmeler yaparak yeni iş bağlantılarımızı kurduk. Bu tür fuarlara katılım; hem markanızı ve ürünlerinizi tanıtmak, hem sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yerinde görerek bilgi paylaşımında bulunmak, hem de ticari faydaları açısından büyük önem taşıyor. Biz Atlas Halı olarak, sektörümüzdeki tüm ilgili önemli ve büyük benzeri fuarlarda yer almaya çaba gösteriyoruz” dedi.

Atlas Halı’nın gelişmiş dokuma teknolojileri ile kaliteli üretiminin yanı sıra halı dünyasında trend yaratan özgün tasarımlı yeni koleksiyonlarıyla da sektörde dikkat çekici farklar yarattığını belirten Bebitoğlu fuara; Mısra, Öykü, Rumeli, Rüya, Sarıyaz, Efil, Poyraz, Resim adını taşıyan sekiz yeni koleksiyonunun yanı sıra yeni tasarımların katılmasıyla zenginleştirdiği diğer koleksiyonlarıyla katılan Atlas Halı’nın erişilebilir fiyatlar ve yaygın satış ağı ile dünyada ilk ve tek olan nano halılarını tüketicilere ulaştırmaya devam edeceğini aktardı.

Yüzbinlerce evde olan Atlas nano halılarda yüzde 95’e yaklaşan müşteri memnuniyeti!

Dr. Meriç Bebitoğlu, sayısı 500’e yaklaşan bayileriyle işbirliklerini güçlü bir şekilde sürdürdüklerini ve onlarla yıl boyu gerçekleştirilen sıcak iletişimin yanı sıra her yıl düzenli olarak düzenlenen özel bir buluşmayla da bir araya geldiklerini belirtti.

“Çok şanslıyız ki; Atlas Halı olarak her ortamda desteklediğimiz, yanlarında olduğumuz ve her gerektiğinde fikirlerini hızlıca, kolayca alabildiğimiz; tecrübeli olduğu kadar dinamik bayilere sahibiz” diyen Bebitoğlu, yaygın bayi ağı ve seçkin satış noktaları ile Türkiye’nin her köşesinde yüzbinlerce eve girdiklerini ve yüzde 95’i aşan müşteri memnuniyetine ulaştıklarını paylaştı. Bebitoğlu, birçok markaya imkansız gibi görünebilecek olan yüzde 100 müşteri memnuniyetinin ise Atlas Halı’nın vizyonunu oluşturduğunu söyledi.

Atlas Halı, ihracatlarıyla da dünya markası olma yolunda!

Dr. Meriç Bebitoğlu; Atlas Halı olarak, halı sektörüne yenilikçi uygulamalarla hızlı, kolay çözümler sunduklarına da dikkat çekti. Stok ve sevkiyat yönetiminde tam otomasyona geçtiklerini aktaran Bebitoğlu, “Yurdun her köşesinden ve yurt dışından gelen taleplere hızlı, kolay bir şekilde yanıt verebiliyoruz. Bayi Sipariş Takip Sistemimiz (B.A.S.İ.T.)  ile stok bilgilerini görebilen ve kendi siparişlerini verebilen bayilerimiz artık sevkiyat sürecini de birebir takip edebiliyorlar. Böylece bayilerimiz, satış noktalarımız stok yönetimini optimize edebiliyor, uygun zamanda uygun ürüne ulaşarak finansman kaynaklarını daha iyi kullanabiliyor, ideal stok miktarlarıyla çalışabiliyor; sevkiyatlar daha hızlı gerçekleşirken tek depo ile tüm Türkiye’ye ulaşabiliyoruz” dedi.

Satış destek uzmanlığı sistemlerini de geliştirerek; bölgesel ve yerinde sorunları çözen, bölge müdürleriyle koordineli çalışan satış destek kadroları ile de hızla yol aldıklarını kaydeden Dr. Meriç Bebitoğlu, ayrıca, Atlashaliciyiz.biz özel web adresi ile satış noktası sadakat programı dahilinde iş ortağı olarak gördükleri bayileriyle kurdukları sıcak iletişimin de kendilerine rekabet avantajları sağladığını vurguladı. Bebitoğlu, marka ve ürün bazında yürüttükleri PR çalışmaları, sosyal medya iletişimi, etkin tanıtım-reklam çalışmaları ile 2016’da da halı sektöründe yine pozitif ayrışmayı sürdürerek büyüme hızlarını koruyacaklarını açıkladı.

Avusturalya’ya da ihracata başladıklarını paylaşan Dr. Meriç Bebitoğlu; şu anda Atlas Halı’yı başta Almanya, Hollanda, Yunanistan olmak üzere Avrupa ülkelerinde, Arnavutluk, Karadağ, Makedonya gibi Balkan ülkelerinde; Azerbaycan, Kazakistan ve Ortadoğu ülkelerinde tüketiciyle buluşturduklarını aktardı.

Türkiye halı sektöründen birçok dünya markası çıkabilir, çünkü her açıdan kuvvetli bir tabana sahip!

Yeniliklerin, ortak aklın daima özgür ve güvenli ortamlarda ortaya çıktığına inandığını da aktaran Bebitoğlu,“Geçmişi 2.300 yıl öncesine dayanan bir kültürün bugününü temsil edenleriz. Türkiye halı sektörü; ülkemiz ekonomisi için çok önemli bir sektör ve her açıdan çok kuvvetli bir tabana sahip. Dünya halı sektöründe oyunun merkezinde ve hatta başrolündeki bir sektör olmak için birlikte yapmamız gereken çok iş var” dedi.

Türkiye’yi dolaşan “Görme Engelliler Halı Tasarlarsa: Düşler Engelsiz” sergisi, Domotex Turkey fuarına da taşındı!

Görme engellilerin uygulamalı atölye çalışmaları ile bizzat yaptığı tasarımlardan oluşan Atlas Halı’nın özel olarak ürettiği halıların yer aldığı; ülkemizdeki görme engellilerle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projesi “Görme Engelliler Halı Tasarlarsa: Düşler Engelsiz” sergisi de, “Domotex 2016 Turkey” fuarındaydı. İstanbul, Ankara, Gaziantep ve İzmir’e taşınan Düşler Engelsiz sergisi, fuara katılım için ikinci kez taşındığı Gaziantep’te ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi, 2016 yılı boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde sergilenmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ATLAS HALI  “DOMOTEX TURKEY 2016”DA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin