AVRUPALI KADINLARDAN GAZİANTEP HAMLESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AVRUPALI KADINLARDAN GAZİANTEP HAMLESİAvrupa’nın en prestijli şampiyonalarından biri olan ‘Avrupa Bireysel Kadınlar Satranç Şampiyonası Gaziantep’te yapılacak.

2012 Avrupa Bireysel Şampiyonası, Avrupa Kadınlar Hızlı Satranç ve Yıldırım Şampiyonaları 02-19 Mart 2012 tarihlerinde Gaziantep’te Anatolian Otel’de gerçekleştirilecektir.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek olan şampiyonaya şu ana kadar Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Macaristan, Rusya, İskoçya, Slovenya, Türkiye, Ukrayna, Ermenistan, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Almanya, İtalya, Litvanya,  Karadağ, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, İsviçre, Slovakya ve Yunanistan olmak üzere 25 ülkeden toplam 104 sporcu kayıt oldu.

Avrupa’nın en kuvvetli kadın satranççılarının katılacağı şampiyonanın açılış toplantısı          02 Mart 2012 Cuma günü Saat 12.30’da Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacaktır.

Şampiyona boyunca tüm masalar Türkiye Satranç Federasyonu sanal stadyumlarından canlı olarak takip edilebilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AVRUPALI KADINLARDAN GAZİANTEP HAMLESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin