AY AİLESİNE TATLI MİSAFİR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AY AİLESİNE TATLI MİSAFİRGaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ın kızı oldu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ın eşi Meral Ay, geçtiğimiz hafta dünyalar güzeli bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Çift kızlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ismini verdi. Doğumun gerçekleştirildiği Özel Sevgi Hastanesi, Ay çiftinin yakın dost ve akrabaları tarafından ziyaretçi akınına uğradı.

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ve eşi Meral Ay geçtiğimiz hafta bebeklerine kavuşmanın sevincini yaşadılar. Özel Sevgi Hastanesi’nde Opr. Dr.Hüseyin Kılınç tarafından gerçekleştirilen doğum sonrası dünyaya gelen bebeğe Fatma İrem ismi verildi. Fatma bebek çenesindeki gamzesi ve güzelliğiyle hemşirelerin gözdesi oldu.

İLK MUAYENESİ YAPILDI

Fatma bebek doğum sonrası, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Özel Sevgi Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil Korkmaz tarafından kontrol altına alındı ve tüm muayeneleri yapıldı. Kontrol amaçlı 3 gün hastanede tutulan anne Meral Ay ve Fatma Bebek geçtiğimiz Cumartesi günü taburcu edildi.

HEYECAN VE MUTLULUĞU BERABER YAŞADILAR

Baba İbrahim Ay ve anne Meral Ay, Fatma İrem’in dünyaya gelişiyle heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadılar. 9 aydır sabırla doğum gününü bekleyen çift, biricik kızlarına kavuşmanın haklı mutluluğunu yaşadılar. Fatma bebek daha ilk günden Ay çiftinin gözbebeği oldu.

FATMA ŞAHİN ADAŞINI ZİYARET ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Özel Sevgi Hastanesi’nde 3 gün kalan adaşı Fatma bebeği ziyaret etti. Şahin, anne Meral Ay ve Fatma bebeğin sağlığıyla ilgili olarak hastane yetkililerinden bilgi aldı.

BAŞKAN AY TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, kızı Fatma bebeğin dünyaya gelişi sonrası mutluluklarını paylaşan tüm dostlarına teşekkür etti. Başkan Ay, “Gerek hastaneye gelen, gerek telefon açan, çiçek gönderen ve gerekse telgrafla tebriklerini ileten herkese gönülden şükranlarımı sunarım. Bebeğimizin dünyaya gelmesinde emeği geçen tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AY AİLESİNE TATLI MİSAFİR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin