Aydın’dan Nakıboğlu’na veda ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’dan Nakıboğlu’na veda ziyareti Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Emniyet Müdürü Ömer Aydın Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, işadamları ve sanayicilerin görev süreci boyunca büyük destek verdiğini belirterek, “Öncelikle şahsım ve teşkilatım adına, görev yaptığım Gaziantep’te bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Gaziantep’ten merkeze atandım. Bu nedenle de Başkanımıza bir veda ziyaretinde bulundum ve bir kere daha kendilerine bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ise Emniyet Müdürü Ömer Aydın’ı, dışarıdan gelen birisi olarak değil, geldiği günden bu güne hep içlerinden birisi, bir arkadaş, bir kardeş gibi gördüklerini belirterek, “Müdürümüz, Gaziantep’e geldiği günden bu güne, bir arkadaşımız, bir dostumuz, her şeyi konuşabildiğimiz bir kardeşimiz. Gaziantep’te geçirdiği dönem içerisinde onu dışarıdan gelen birisi olarak değil, hep içimizden birisi olarak gördük. Eminiyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alındı.  İnşallah orada da son derece başarılı olmasını ve bahtının açık olmasını diliyorum. İlimizde verdiği hizmetlerden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Cahit Nakıboğlu, Ömer Aydın’a günün anısına bakır işleme kahve fincanı hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aydın’dan Nakıboğlu’na veda ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin