AYNI İSİMLERİ TAŞIYAN SOKAK VE CADDELERE YENİ İSİM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYNI İSİMLERİ TAŞIYAN SOKAK VE CADDELERE YENİ İSİMGaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Temmuz ayı dönem toplantısının ikinci birleşiminde 38 madde görüşüldü.

Bir önceki mecliste isimleri değiştirilmesi gündeme gelen teklif kararı ile Suburcu, Karagöz, Eskisaray, Kunduracılar Çarşısı ve Nacar Çarşısı sokaklarının isimleri kentin eski isimlerinden olduğu ve kent ile özdeşleştiği için uygun görülmedi.

Ünsal Göksen’in başkanlığından Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda 18 madde oy birliği, 14 madde oy çokluğu ile kabul edilirken, 6 madde hakkında ise çalışmaların tamamlanması için komisyona ek süre verilmesine karar verildi.

Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yönetmenliğine göre aynı ismi taşıyan sokak ve caddelerin isimlerinin değiştirilmesi maddesine göre Şahinbey ilçesinde yer alan birçok aynı sokak isimlerinin değiştirilmesi görüşüldü.

Oğuzeli ilçesinde yatırım için yeni imar alanlarının oluşması adına gündeme gelen maddelerin oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda, yeni büyükşehir belediye yasasında merkez mahalle olan köylerin nazım imar planları da görüşüldü.

Toplantı sonrasında tüm İslam aleminin Ramazan ayını ve Ramazan Bayramı’nı kutlayan Göksen, meclis üyelerinin gönül rahatlığıyla bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Meclis’te başka görüşülecek konu olmadığından bir sonraki meclis toplantısının 09 Eylül 2013 tarihinde yapılmasına karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AYNI İSİMLERİ TAŞIYAN SOKAK VE CADDELERE YENİ İSİM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin