Bahceli, 1 doların şifresini açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurmaylarıyla sohbetinde FETÖ’nün haberleşmede kullandığı ByLock sisteminde 1 dolarlardaki F serisi numaralarının giriş şifresi olduğunu anlattı, bilgilerini paylaştı.
Milliyet’in haberine göre Bahçeli, kurmaylarıyla yaptığı sohbette, “ByLock sisteminde 215 bin kişi var deniyor, ama şu ana kadar 55 bini tespit edilmiş. ByLock kullanan kamu görevlileri görevlerinden atıldı. 160 bin kişinin kim olduğu merak konusu, iş çevresi, siyasetten isimler olabilir. Bunların açığa kavuşturulması gerekiyor. Tanıdık olmayanın sisteme girmesi imkansız. 1 dolarların F serisindeki seri numaraları ByLock sisteminin giriş şifresi olarak kullanılıyormuş” ifadelerini kullandı.

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Bahçeli, Meral Akşener’in 15 Temmuz öncesindeki konuşmalarında “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözünü kullandığını anımsatarak, “Bugüne kadar darbeler gördük. Bir darbenin rengi, amaç ve parolası vardır. Bunu da yayımlanan bildiride görmek mümkündür, bildiride belli edilir. Mesela 1960 darbesinin parolası, ‘Harbiye Aldanmaz’ idi. 15 Temmuz’daki bildiride ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ ifadesi öne çıkıyor. Hanımefendinin neredeyse her toplantısında ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ ifadesini kullanıyor olması sadece tesadüf olamaz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahceli, 1 doların şifresini açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin