Bahçeli, “15 Mayıs’ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada 15 Mayıs’ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur” dedi.

MHP’deki kurultay krizi hakkında da açıklama yapan Bahçeli, 15 Mayıs’ta kurultay olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte Devlet Bahçeli’nin Twitter’dan yaptığı açıklamalar:

-Terörizmin alçak eylemlerini lanetliyor, şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun diyorum.

-Türkiye bir ayağı bölgesel diğer ayağı küresel zeminde bulunan düşmanlık ve terörizm kuşatmasıyla boğuşurken, MHP’de boğulmak isteniyor.

-Bu akşam çok uzatmayacağım, tane tane söyleyecek, net ifadelerle konuşacağım: 15 Mayıs’ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur.

-Bu davaya gönül vermiş hiçbir kardeşim okyanus ötesi merkezli oyunun figüranı haline gelmemeli, sözde kurultay tuzağına düşmemelidir.

-MHP’yi kaos içerisinde göstermek, MHP’yi engellemeye çalışmak bedel ve vebali ağır bir teşebbüstür. Buna da göz yumulmaz.

Sökük elbisede olursa dikilir, zihniyet ve niyette olursa çaresi yoktur. Korsan ve kara borsa emellerin tedavi ve düzelme şansı hiç yoktur.

-Buna rağmen kurultay yer, tarih ve zamanı açıklayanlar, verilmiş mahkeme kararlarının hilafına davranarak suç işlemektedir.

-Sözümü yine Yusuf Has Hacib’in anlamlı bir öğüdüyle bitirmek istiyor, akıl, sağduyu ve basiret yolundan kimsenin çıkmamasını ümit ediyorum:

-“Hafife alma, beyler yanan ateştir, yanan ateş yaklaşana bir felakettir. Töre sudur, akarsa nimet taşar.”

mhp-bahçeli

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçeli, “15 Mayıs’ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin