BALAT Yine Gururlandırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Yatırım ve iş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), 2020 yılı için en başarılı iş insanı ödülünü Uluslararası Jeotermal Enerji Birliği Başkanı ve MB Holding Onursal Başkanı Muharrem Balat’a verdi.

ULUSKON CEO’su Ozan Atasoy yaptığı açıklamada “Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu tarafından Türkiye’de ve dünya devletlerinde yapmış olduğu enerji projeleri ve pandemi süresince yapılan ihracatlar ile yaptığı yardımlarla Muharrem Balat’ı 2020 yılının iş insanı seçmiş bulunuyoruz. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

ULUSKON genel merkezinde Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy’un elinden ödülünü alan Uluslararası Jeotermal Enerji Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve MB Holding Onursal Başkanı Muharrem Balat, “Bugün çok mutluyum. Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşundan bu ödülü almak beni çok duygulandırdı. Başta ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve yönetim kurulu üyelerine bu çok kıymetli ödül için teşekkür ediyorum” dedi.

BALAT Yine Gururlandırdı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BALAT Yine Gururlandırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin