Balcı İndex Ekonomi İcra Kurulu Başkanı olarak atandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balcı İndex Ekonomi İcra Kurulu Başkanı olarak atandı

Mehmet Akif Balcı İcra Kurulu Başkanı olarak İndex Ekonomi ailesindeki görevine atandı. Balcı İndex Ekonomi İcra Kurulu Başkanı olarak atandı

İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş.’nin 10 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda, Şirketin İcra Kurulu Başkanlığı’na Mehmet Akif Balcı atandı.

Hedeflerinin, kökleri sağlam, uluslararası piyasalarda adından söz ettiren bir yapı kurmak olduğunu vurgulayan İndex Ekonomi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin TATLI, “İcra Kurulu Başkanlığı’na atanan Mehmet Akif Balcı’nın sektör bilgisinin ciddi ve birikimlerinin yüksek olduğunu vurgulayarak İndex ailesine çok değerli katkılar sunacağını” belirtti.

Tatlı, “Yatırım ve finansal danışmanlığının yanı sıra özellikle bağımsız denetim faaliyetlerinin de olduğu, şirket olarak 5 yıl önce başladığımız faaliyetlerimizi, bu yıl gerçekleştirdiğimiz katılımlarla bir adım daha öteye taşıdık. Hedefimiz, 100 yıl sonra da varlığını sürdürecek, başarılı, lider, girişimci yapısını koruyan bir yatırım şirketi grubu oluşturmak, zira, uluslararası piyasalarda rekabet edebilmenin yolu, yeni stratejilerle tüm paydaşları için değer yaratan kurumsal bir yapıdan geçiyor.”

Mehmet Akif Balcı profesyonel olarak çeşitli şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yapmış ve çeşitli kademelerde müşavirlik hizmetlerinde bulunmuştur.

Balcı, ” İndex ailesi başta olmak üzere, tüm Türkiye’ye, uluslararası şirketlere  yatırım yapanlarına kesintisiz bir şekilde yardımcı olacağız ve bu konuda üst düzey roller üstlenmeyi gönülden destekliyorum. İndex ailesine katıldığım 3 yıllık zaman zarfında çok güzel işlere imza attık. Şimdide İcra Kurulu Başkanlığı’nı görevinden dolayı gururluyum.” şeklinde konuştu.

Mehmet Akif BALCI

Gaziantep 1980 doğumludur. Lisans eğitimini Gaziantep’te tamamlamıştır.

Mali Müşavirlik ruhsatını 2009 yılında TÜRMOB’dan almıştır. Çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik yapmıştır.

Yatırımlarda devlet yardımları ve destekleri, teşvikler, hazine yardımları konularında uzmanlıkları bulunmaktadır.

İndex Ekonomi Hakkında

İndex Ekonomi, uzun yıllar özel sektörde üst düzey yöneticilerin ve akademisyenlerin bir araya gelerek kurmuş oldukları uluslararası yönetim ve danışmanlık firmasıdır.

Yılların tecrübe ve birikimini firmalara katma değer ve maliyet avantajı sağlamak ilkesi ile yola çıkan firmamız yurt içi ve yurt dışı bağlantılarını kullanarak firmaların ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunmaktadır. Yatırım projeleri, yatırımlarda devlet yardımları, teşvikler ve fizibiliteleri, pazar ve fiyat analizleri, Yurt içi ve Yurt dışı yatırım ve işletme kredileri, Re-finansman çözümleri, Bağımsız denetim ve Hile denetimleri, Şirket birleşmeleri ve satın almaları gibi konularda hizmet vermektedir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Balcı İndex Ekonomi İcra Kurulu Başkanı olarak atandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin