BALTAŞ OTO TAMİRCİLER SİTESİNİ 400 GÜNDE TESLİM EDECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BALTAŞ OTO TAMİRCİLER SİTESİNİ 400 GÜNDE TESLİM EDECEK

Şahinbey Belediyesi’ne 400 günde 945 dükkan teslim edecek olan BALTAŞ İNŞAAT çalışmalarına başladı.

Gaziantep’in sektöründe lider kuruluşlarından biri olan, MB Holding’e bağlı Baltaş İnşaat önemli bir projeye başlıyor. Kısa bir zaman diliminde projeyi teslim edecek olan Baltaş İnşaat, hâlihazırda şehrin içinde bulunan oto tamircilerini, 300 dönüm arazi üzerinde bulunan ve toplamda 168.000m2 kapalı alanı olan Karataş bölgesine taşıyacak. İçinde 945 dükkân bulunacak olan site, hem oto tamircilerini, hem araç sahiplerini hem de Gaziantep trafiğini büyük ölçüde ferahlatacak.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından yürütülen projenin ihalesini üstlenen Baltaş İnşaat, bu projeyi 400 günde bitirmeyi amaçlıyor. Daha önce de Gaziantep Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesini, Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesini, İslâhiye Küçük Sanayi Sitesini ve 2.ek Osmaniye Küçük Sanayi Sitesinin yapımını üstlenen Baltaş İnşaat; bu projesi ile oto sanayi sektöründe çalışan veya iş yeri sahibi olan yaklaşık 5.000 kişinin daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sağlayacak.

Aynı zamanda projenin yapıldığı Karataş bölgesi, Gaziantep’in son dönemde konut arzının en fazla olduğu yerlerden biri olarak dikkat çekiyor. Konut sayısının fazla olduğu bölgede yeşil arazinin azalmasının dolayı Oto Tamirciler Küçük Sanayi Sitesi yeşillik bir alana kuruluyor. Böylece daha çok yeşil alanı bulunan Karataş’ın doğa ile bütünleşmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BALTAŞ OTO TAMİRCİLER SİTESİNİ 400 GÜNDE TESLİM EDECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin