Başhekim Esen, “14 Mart Tıp Bayramı’nı buruk geçireceğiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başhekim Esen, “14 Mart Tıp Bayramı’nı buruk geçireceğiz”

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Esen bu yıl 14 Mart Tıp bayramının çok buruk olduğunu belirterek mesaj yayımladı.

Sağlık çalışanlarının insanlara en zor anlarında ellerini uzatan kişiler olduğunu belirten Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Esen ‘  Kahramanmaraş merkezli olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Gaziantep dâhil 11 ilimizi yıkıma uğratan deprem felaketi bizlere unutulmaz acılar yaşattı. Yaralarımızı hep beraber saracağız, sloganıyla depremin ilk anından itibaren sağlık çalışanlarımız, mesai arkadaşlarımız, hekimlerimiz canla başla çok büyük fedakârlıklarla daima çalışmışlardır. Sosyal medyada da yer alan hastanemiz güvenlik kameralarındaki görüntülerde yer aldığı gibi hemşirelerimiz hastaları sırtlarında taşımışlar, canlarını hiçe sayarak önce hastalarını düşünmüşlerdir. Sağlık çalışanı olmakta böyle bir fedakârlık gerektirir. Türkiye’nin her yanından, hatta diğer Ülkelerden gelen tüm sağlık çalışanları deprem böğlerinde gece gündüz, soğuk, yoruldum demeden kendi canlarını hiçe sayarak mesleklerini icra ederek, insanların yaşamına dokunmuşlardır.

Hekimlerin, sağlık çalışanlarının çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış her zaman artarak devam etmiştir diyen Başhekim Dr. Esen ‘ Depremde fedakârca çalışan sağlık çalışanlarının yanında, arama kurtarma ekipleri, madenciler, iş makinası kullanıcıları, gazeteciler ve seferber olan herkes soğuk ve zorlu hava şartlarına rağmen yoruldum, üşüdüm demeden özverili bir şekilde çalışmışlardır.

Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve diğer tüm sağlık çalışanlarının ’14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. ‘ dedi.

Dr. Hüseyin Esen’’ Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, tedavisi devam edenlere de acil şifalar dileriz ‘’ dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başhekim Esen, “14 Mart Tıp Bayramı’nı buruk geçireceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin