Başkan Altunova, ”Türk Polis Teşkilatımız 178 Yaşında”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Altunova, ”Türk Polis Teşkilatımız 178 Yaşında”

Polis Haberleri Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Altunova, “Asrın Felaketi olarak adlandırılan deprem faciasında büyük görev icra eden Türk Polisi her zaman olduğu gibi özverili çalışmasını millete karşı nezaket kuralları çerçevesinde sürdürüyor” dedi.

Ülkemizin huzur ve güvenliğini emanet ettiği, üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan, gurur kaynağımız Polis Teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak her adımı basınımız ve ekibimiz ile desteklemeye devam edeceğimizi buradan bir kez daha açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Bilinmelidir ki demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Emniyet Teşkilatımız bu üstün hizmet anlayışı ve özverisinden dolayı Aziz Milletimizin iftihar kaynağı olmuş ve aynı zamanda terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu sayede Emniyet Teşkilatımız her zaman Milletimizin sığındığı şefkat kapısı olmuştur.

Asrın Felaketi olaran adlandırılan 11 ilimizi şiddetli bir şekilde vuran Deprem faciasında, sadece ilgili kurumlar değil, Polis Teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur. Polisimiz, 06 Şubat’tan beri deprem bölgelerinde yaraları sarmak için mücadele ederken, aynı zamanda can ve mal güvenliğini koruyabilmek için 7/24 canla başla mücadele etmektedir. Milletinin sıhhat ve selameti çin yoğun bir gayret ve çaba göstermektedir. Bu dahil bizim ne kadar şanslı ve polislerimiz sayesinde ne kadar güvende olduğumuzu fazlasıyla göstermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın yurdun dört bir yanında görev alan her kademedeki mensuplarını, aileleriyle birlikte sevgiyle selamlıyorum. Görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ülkemize ve milletimize, Deprem felaketi başta olmak üzere her türlü şartta hizmet eden, Emniyet Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıl Dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutluyor; tüm Emniyet mensuplarımıza kolaylıklar ve görevlerinde başarılar diliyorum.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Altunova, ”Türk Polis Teşkilatımız 178 Yaşında”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin