Başkan Bayrak, “Güzel İnsanlar Atlarına Bindi ve Gitti”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak coronavirüse yenik düşen Gaziantep’in sevilen doktorlarından Hüseyin Süyür ve Türk musikisine emek vermiş değerli üstad Ali Acıburç’u kaybetmenin acısını Gazianteplilerle paylaştı.

“COVİD-19 nedeni ile zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde, Gaziantep’in yetiştirdiği iki güzel insanı daha korona sebebi ile kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehitkamil Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Süyür bir süreden beri koronaya karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Gaziantep’te koronavirüs salgınında hastaların umudu olan, mükemmel insan, değerli bir dost Dr. Hüseyin Süyür’ü kaybettik. Pandemi sürecinin başından beri canı pahasına, hayat kurtarmak için geceli gündüzlü çalıştı. Birçok sağlık personeli gibi fedakarlığın bedelini canı ile ödedi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Gaziantep Çok Değerli Bir Sanatçısını Kaybetti
Gaziantep’te yıllarca Türk musikisine emek vermiş değerli üstad Ali Acıburç’u koronavirüs nedeni ile kaybettik. Üzüntümüz büyük. Ailesine,sevenlerine ve musiki camiasına başsağlığı dileklerimizi iletir, merhuma Allah’tan rahmet dileriz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Bayrak, “Güzel İnsanlar Atlarına Bindi ve Gitti”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin