Başkan Çintay,”Gazeteciler, toplumun sesi ve gözü olmaya devam ediyor”

featured
Başkan Çintay,"Gazeteciler, toplumun sesi ve gözü olmaya devam ediyor"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, “Basın, demokrasinin temel unsurlarından biri olarak toplumun bilinçlenmesine, haber alma hakkının güvence altına alınmasına ve toplumsal gerçeklerin objektif bir biçimde aktarılmasına hizmet eder. Siz değerli gazeteciler, bu önemli görevi özveriyle yerine getirerek, toplumun sesi ve gözü olmaya devam ediyorsunuz” dedi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Başkan Çintay, “Gösterdiğiniz özveri ve özgür basın ilkelerine olan bağlılığınızı her zaman olduğu gibi bugünde takdir ediyorum. Basın, demokrasinin temel unsurlarından biri olarak toplumun bilinçlenmesine, haber alma hakkının güvence altına alınmasına ve toplumsal gerçeklerin objektif bir biçimde aktarılmasına hizmet eder. Siz değerli gazeteciler, bu önemli görevi özveriyle yerine getirerek, toplumun sesi ve gözü olmaya devam ediyorsunuz. Sıklıkla zorlu koşullar altında çalışmanıza rağmen tarafsızlık ve doğruluk ilkelerinden ödün vermemeniz, sizleri birer örnek insan olarak öne çıkarıyor. Haber alma hakkını savunmak adına gösterdiğiniz cesaret, toplumun güvendiği ve saygı duyduğu bir meslek grubunun parçası olduğunuzu bir kez daha göstermektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, siz gazetecilere teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar ve kişisel mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Çintay,

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Çintay,”Gazeteciler, toplumun sesi ve gözü olmaya devam ediyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin