Başkan Fadıloğlu, Hayatlarını Değiştiren Kadınları Ziyaret Etti

featured
Başkan Fadıloğlu'nun Anneler Günü Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Fadıloğlu, Hayatlarını Değiştiren Kadınları Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elif Çetin ile Selviye Dağcı’nın misafiri oldu. Şehitkamil Belediyesinin sunduğu imkanlardan yararlanarak önemli başarılar elde eden Elif Çetin ile Selviye Dağcı, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilk ziyaretini Eyüp Sultan Mahallesinde ikamet eden 42 yaşındaki 2 yetim annesi Elif Çetin’in evine yaptı. 2014 yılından bugüne Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi’nden çocuklarıyla birlikte yararlanan Elif Çetin, dikiş kursundan faydalanarak kendini geliştirdi ve evinin bir bölümünü atölyeye çevirerek ürettikleri ürünleri satmaya başladı. Elif Çetin, yaptığı satışlarla aile bütçesine katkı sağladı ve sağlamaya da devam ediyor.

Başkan Fadıloğlu, ikinci ziyaretini ise 52 yaşındaki 5 çocuk annesi Selviye Dağcı’nın işletmesine yaptı. Yaklaşık 3 yıl önce 18 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden Selviye Dağcı, yaşadığı zorlu süreçlere rağmen pes etmeyerek yaklaşık 1 yıl önce Şehitkamil Belediyesi Biruni Aile Merkezi’ne kayıt yaptırmıştı. Önce okuma-yazma kursunda okuma-yazmayı öğrenen Dağcı, daha sonra dikiş kursunda el becerilerini geliştirdi. Selviye Dağcı, aldığı başarılı eğitimler neticesinde hayalini kurduğu terzi dükkanını açtı.

Başkan Fadıloğlu, Hayatlarını Değiştiren Kadınları Ziyaret Etti

SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK DİLİYORUM

İlk ziyaretinde açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Elif Hanım’ın misafiri olduk. Ben, öncelikle bizleri ağırladığı için Elif Hanım’a teşekkür ediyorum. Elif Hanım, iki evladı ile birlikte yaşıyor. Yetim Koordinasyon Merkezi’nde almış olduğu eğitimler neticesinde şimdi kendi evini küçük bir atölyeye çevirmiş durumda. Hem aile bütçesine katkı sağlamak adına hem de rehabilite olmak adına güzel bir uğraş veriyor. Tabi bir yandan bunu yaparken, bir yandan da 2 pırlanta gibi evladımızı yetiştiriyor. Onlar da derslerinde başarılılar ve aynı zamanda belediyemizin sportif aktivitelerine katılıyorlar. Amacımız da zaten çocuklarımızın akademik çalışmalarda değil, sosyal ve kültürel etkinliklerde de beraber bulunması. Onlara başarılar diliyorum. Elif Hanım’ın şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Elif Çetin, “2 çocuk annesiyim. Dikiş-nakış işleriyle uğraşarak çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Allah’a şükürler olsun. Başkanımız, başımızda olduğu sürece asla rezil olmayız. Bugün de sağ olsun Başkanımız, 8 Dünya Kadınlar Günü nedeniyle evime gelerek beni ziyaret etti. Başkanımıza, bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Rabbim, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu, Hayatlarını Değiştiren Kadınları Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin