Başkan Fadıloğlu: “Herkes İçin Spor Politikasını Sürdürüyoruz”

featured
Başkan Fadıloğlu: “Herkes İçin Spor Politikasını Sürdürüyoruz”,
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi, İbrahimli Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Spor Akademisi çalışmalarıyla gelişim sürecinde olan çocukların sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyor. Temel cimnastik, çocuk pilatesi, geleneksel çocuk oyunları ve sportif beceri koordinasyon parkuru eğitimleri miniklerden büyük ilgi görüyor.

Spor Akademisi çalışmalarıyla ‘Yaşam Boyu Herkes İçin Spor’ politikasını güçlü bir şekilde sürdüren Şehitkamil Belediyesi, gelişim çağında olan çocukların sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürebilmeleri adına temel cimnastik, çocuk pilatesi, geleneksel çocuk oyunları ve sportif beceri koordinasyon parkuru eğitimlerine büyük önem veriyor.

İbrahimli Spor Merkezi’nde, pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar, haftanın 7 günü farklı seanslar halinde aralıksız olarak devam ediyor. Hareketsizlik ve yanlış beslenme kaynaklı çocukluk çağı obezitesi ve benzeri sağlık sorunlarıyla mücadele noktasında birbirinden önemli proje ve sportif eğitim çalışmamaları gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, branşlaşma yaşına gelen minik sporcuları ise ilgi duydukları ve yeteneklerinin olduğu alanlara yönlendirilerek yeni şampiyonların yetişmesine de olanak sağlıyor.

SPOR AKADEMİSİ ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Fadıloğlu: “Herkes İçin Spor Politikasını Sürdürüyoruz”

İbrahimli Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Spor Akademisi çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hareketsiz yaşamın birçok sağlık problemini berberinde getirdiğine dikkat çekerek çocukları spor yapmaya davet etti. Başkan Fadıloğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Teknolojik gelişmeler hareketsizliği, bu durum da obezite ve duruş bozuklukları başta olmak üzere benzeri sağlık problemlerine zemin hazırladı. Bu olumsuz tablonun önüne geçebilmek ve çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve zinde bir yaşam sürebilmeleri adına Spor Akademimiz bünyesinde temel cimnastik, çocuk pilatesi, geleneksel çocuk oyunları ve sportif beceri koordinasyon parkuru eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Bu çalışmalar, çocuklarımızda esnekliğin artmasını sağlıyor, duruş bozuklarının önüne geçerken kaslarının gelişmesine olanak sağlıyor. Yine gelişim çağında olan çocuklarımızın konsantrasyon kayıplarını en aza indirirken bir yandan da sosyalleşmelerine imkan sağlıyor. İbrahimli Spor Merkezi’nde pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen Spor Akademisi çalışmalarına tüm çocuklarımızı davet ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu: “Herkes İçin Spor Politikasını Sürdürüyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin