Başkan Fadıloğlu taksicileri dinledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Fadıloğlu taksicileri dinlediMahalle gezilerini sürdürerek, vatandaşlar ile bire bir görüş alışverişi içerisinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Güvenevler Mahallesi’nde taksici esnafını ziyaret etti. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyarette taksici esnafı sıkıntı ve isteklerini Başkan Fadıloğlu’na iletti.

Çalışma saatinin büyük bir bölümünü vatandaşlarla bir araya gelerek geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Güvenevler Mahallesi’nde bulunan taksici esnafını da unutmayarak taksi durağına ziyarette bulundu. Taksi durağına giden Başkan Fadıloğlu, taksici esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı. Bir süre taksiciler ile karşılıklı sohbet ederek sıkıntı ve isteklerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, daha sonra mekandan ayrıldı. Belediye Başkanının kendilerini ziyaret etmelerinden büyük bir mutluluk duyan Güven Taksi Durağı Başkanı Nusret Kul, “Mahalle gezileri yaparak vatandaşlar ile bire bir görüşüp sıkıntılarını dinleyen, Şehitkamil Belediye Başkanı sayın Rıdvan Fadıloğlu, biz taksici esnafını da unutmayarak, durağımızı ziyaret etti. Karşılıklı sohbet içerisinde bulunup, sıkıntı ve isteklerimizi Başkanımıza ilettik. Sağ olsun kendisi de bizleri dikkatle dinleyip sorunlarımız giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Başkanımızın Şehitkamil ilçesine ve mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. Mahallemizin park sorunu, yol sorunu gibi her hangi bir sıkıntısı yoktur. Belediye Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bizlerde taksici esnafı olarak teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu taksicileri dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin