Başkan Fadıloğlu’ndan 5 Önemli İmza

featured
Başkan Fadıloğlu’ndan 5 Önemli İmza,
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖĞRENCİLERİ VE GENÇLERİ İLGİLENDİREN 5 PROTOKOL BİRDEN İMZALANDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; eğitim, bilim, kültür ve spor alanlarında gerçekleştirilecek faaliyet ve projelerin protokol metinlerini düzenlenen törende imzaladı. 5 faklı protokolü peş peşe imzalayan Başkan Fadıloğlu, kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) düzenlenen kurumlar arası işbirliği protokolleri imza törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Güngör Sönmez ile TFF Gaziantep İl Temsilcisi Vahdettin Balsu katıldı. Şehitkamil’deki öğrencileri ve gençleri yakından ilgilendiren 5 protokol, sırasıyla ilgili kurumun temsilcisi tarafından imzalandı.

 MİLLETİMİZE HİZMET EDEN HER NOKTA DA BİZ DE VARIZ

Başkan Fadıloğlu’ndan 5 Önemli İmza

Protokol imza töreninde açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğine göreve geldiğimiz andan itibaren üst düzeyde destek vermeye gayret gösteriyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Kaynak, milletinse milletimize hizmet eden her nokta da biz de varız. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Sayın Kaymakamımız ve kurum müdürlerimizle çok nitelikli iş birliği çalışmalarımız var. yaptığımız iş birlikteliklerini de milletimize hizmet olarak yansıtmaya gayret gösteriyoruz. Bugün, 5 ayrı organizasyonun protokolünü imzaladık. Her zaman söylediğimiz gibi belediyecilik yalnızca belediye hizmetleriyle değil,  toplumun tüm ihtiyaçlarının gerekliliği noktasında taşın altına elini koymaktır. Kaymakamımızın şahsında tüm paydaş kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ise şu açıklamada bulundu:

“Kurumlar arası iş birliği kapsamında Şehitkamil’de Futbol Şöleni, mahalleler arası futbol turnuvasının protokolünü imzalayacağız. Şehitkamil Belediyemiz hem eğitimin yanında hem de sporcunun yanında. Gençlerimizi bu anlamda desteklemeye çalışıyorlar. Ben bu konuda Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böylesine anlamlı bir iş birliği ile hem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz hem Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz hem Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğimiz hem de TFF Gaziantep İl Temsilciliği ile birlikte ortak bir iş birliği ile inşallah mahallelerimiz arasında futbol turnuvası düzenlenecek. Salgın tedbirlerine riayet edilerek inşallah gençlerimizi sporla buluşturacağız. Ben emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

 İYİ Kİ ŞEHİTKAMİL’DEYİZ, İYİ Kİ ŞEHİTKAMİL’DE BÖYLE BİR BAŞKANIMIZ VAR

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, şu ifadeleri kullandı:

“Milli Eğitim adına, şahsım adına çok değerli Başkanımıza her türlü katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz ile birlikte el ele gönül gönüle kurumlar arası iş birliğinin ne demek olduğunu tüm Türkiye’ye örnek olabilecek şekilde birçok projelere imza attık. Aslında bugün imzaladığımız projeler, örnek teşkil eden projeler. Bunların dışında hijyenden tutun da okullarımızın temizliğine belediyemiz, her türlü konuda desteklerini sunuyor. Ben son olarak şunu belirtmek istiyorum, iyi ki Şehitkamil’deyiz, iyi ki Şehitkamil’de böyle bir belediye Başkanımız var.”

 BAŞARI, EKİP İŞİDİR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, “Başarı, ekip işidir. Başarı, koordinasyon işidir. İnşallah biz tüm Türkiye’ye bunu bir ekip olarak net bir şekilde gösterebiliyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sayın Valimizin koordinasyonunda her türlü projenin içerisinde yer almayı hedefliyoruz ve olacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

 KEYİFLİ VE FAYDALI İŞLER YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği olarak Şehitkamil Belediyemiz ile uzun yıllardan beri birçok organizasyonlarda beraber olduk. Keyifli ve faydalı işler yaptığımızı düşünüyorum. Çocuklarımıza katkı sağladıkları için Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bu organizasyonunda hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 BAŞKANIMIZ, GENÇLİĞE HİZMETTE DEVAMLI YANIMIZDA OLDU

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Güngör Sönmez, “Ben öncelikle bu organizasyonda emeği geçen başta Başkanımızın şahsında tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız, gençliğe hizmette devamlı yanımızda oldu. Gaziantep gençliğine hizmetinden dolayı ben Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 BAŞKANIMIZ, AMATÖR FUTBOLUNA ÇOK BÜYÜK DESTEKLER VERİYOR

TFF Gaziantep İl Temsilcisi Vahdettin Balsu, “Öncelikle huzurunuzda Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Başkanımız, Gaziantep’te gerçekten amatör futboluna çok büyük destekler veriyor. Gerek yapmış olduğu sahalar gerek hazırda bulunan sahalar ve gerekse de yapacağı sahalar konusunda Gaziantep’te oynan amatör maçlarının yüzde 80’ni Sayın Başkanımızın bize tahsis etmiş olduğu sahalarda oynanıyor. Bu konuda kendisine çok teşekkür ediyorum. Daha önceki dönemde eski köyler yeni mahalleler futbol organizasyonu olmuştu ve o organizasyonda da birlikte olmuştuk. Tadı damağımızda kalmıştı o organizasyonun. Bugün de Şehitkamil’de Futbol Şöleni diye bir organizasyonun içerisinde olma şansı yakaladık. Bu organizasyonun da ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 İMZALANAN PROTOKOLLER;

 ŞEHİTKAMİL’DE FUTBOL ŞÖLENİ PROJESİ

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği iş birliği kapsamında Şehitkamil ilçesine bağlı mahallelerde futbol organizasyonu düzenlenerek, spor faaliyetlere katılımın arttırılması amaçlanmıştır.

 AKIL VE ZEKA OYUNLARI PROJESİ

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği kapsamında; Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren tüm ilkokul öğrencilerini, akıl ve zekanın soyut ve somut nesneler arasındaki ilişkileri kavrayabilme, analiz edebilme, sözel ifade edebilme, stratejik olarak yaklaşabilme, zaman ve el becerilerini yönetebilme, birçok alanda zihnin gelişmesini sağlayan ve zekayı harekete geçiren akıl-zeka oyunlarıyla tanıştırmak, oyun bazlı çeşitli etkinliklerle öğrencilerin bilişsel ve duygusal alanda olumlu yönde gelişmelerine katkı sağlamak amaçlanmıştır.

 ŞEHİTKAMİL’DE OKULLAR YARIŞIYOR BİLGİ YARIŞMASI

Şehitkamil’de Okullar Yarışıyor adlı bilgi yarışmasının amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme komisyonunu, yarışma yerleri ve tarihlerini, yapılacak değerlendirme kriterlerini ve yarışma takvimine ilişkin esas ve usulleri kapsıyor.

 BİLİM ŞEHİTKAMİL

Şehitkamil Belediyesi ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği kapsamında; ilçemizde eğitim gören 6-14 yaş arasındaki ilköğretim öğrencilerinin Bilim Şehitkamil bünyesinde bulunan bilim atölyelerinden ücretsiz olarak yararlandırılması amaçlanmıştır.

 LİSEZONE

Şehitkamil Belediyesi ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği kapsamında ilçemizde eğitim gören tüm 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak LİSEZONE isimli dergi; eğitim, danışmanlık, rehberlik konularında destek vermek ve belediyenin eğitim faaliyetleri konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak amacı ile hazırlanacak bir rehberlik/eğitim dergisi olacaktır. Eğitim-öğretim süresi boyunca ayda bir olarak; eğitim, rehberlik, danışmanlık, eğlence, kültür vb. içerikli bu dergi, belediyenin hizmeti şeklinde yayımlanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu’ndan 5 Önemli İmza

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin