Başkan Kılıç, “Her Günü 25 Aralık Ruhuyla Yaşamalıyız”

featured
"Vatan Aşkıyla Yazılan Kahramanlık Destanı"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tarih boyunca hür yaşamış bir milletin onurlu mensupları olmanın onuru ve gururunu yaşadıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Yegâne hedefimiz, 99 yıl önce ecdadımız tek yürek, tek vücut, tek yürek olarak aziz topraklarımızı canı siper şekilde nasıl koruduysa bizlerinde aynı inanç, azim ve kararlılıkla korumak olmalıdır” dedi.

Başkan Kılıç yayımladığı mesajda, “Esir olmaktansa ölmeyi tercih eden 6317 kahraman, bu şehir için canlarından vazgeçerek kurtuluş meşalesini yakmışlardır. Bir şehrin, bir devleti yendiği Aziz topraklardır burası. Vatan uğruna gözünü kırpmadan şehadete yürüyenlerin şehridir burası. Bizler destanlar üstüne destanlar yazan bu şehrin evlatları olarak her günü 25 Aralık ruhuyla yaşamalıyız, yaşatmalıyız. Şartlar değişse de vazifemiz hep aynı. Vatan topraklarının zaferle şenlendirildiği bu onurlu günde bölgemizde yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı tıpkı atalarımızın o günlerde gösterdiği birlik ve beraberlik örneğini sergilemek tek hedefimiz olmalı. Tarihi şanla şerefle dolu Gazi Şehrimizin bir bireyi olmanın ve bu şehir için hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyorum. Gaziantep`in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl Dönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu kutsal toprakları bizlere vatan yapan, esir olmaktansa ölmeyi tercih eden, canlarından vazgeçerek kurtuluş meşalesini yakan şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.Başkan Kılıç, “Her Günü 25 Aralık Ruhuyla Yaşamalıyız"

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Kılıç, “Her Günü 25 Aralık Ruhuyla Yaşamalıyız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin