Başkan Mehmet Çıkmaz’dan 15 Temmuz Kutlama Mesajı

featured
Başkan Mehmet Çıkmaz’dan 15 Temmuz Kutlama Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Mehmet Çıkmaz’dan 15 Temmuz Kutlama Mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenleri bir kez daha lanetledi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin bozguna uğratıldığına dikkat çekerek milletçe her zaman kenetlenmek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek zorunda olunduğunu ifade etti.

ŞER ÇETESİ BOZGUNA UĞRADI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü coşkuyla kutladıklarını ifade eden Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Çıkmaz, “15 Temmuz 2016’da aziz milletimize ve devletimize hizmet etmek yerine iradelerini FETÖ terör örgütünün başına teslim eden şer çetesi mensuplarının bu hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, milletimizin iradesi, devletimizin kararlılığı ve güvenlik üçlerimizin etkili müdahalesi karşısında adeta bozguna uğratılmıştır” dedi.

Başkan Çıkmaz, 15 Temmuz’un Türk milletinin vatanına, bayrağına ve demokrasiye olan bağlılığını göstermesi açısından da önem taşıdığını vurgularken, şöyle devam etti:

MİLLETİMİZ DARBEYE GEÇİT VERMEDİ

“Türk milletinin tarihi kahramanlık destanları ile doludur. Bu destanlardan birisi de 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilmiştir. Tarihin her döneminde hür yaşamış olan milletimiz, milli iradeyi, birlik ve beraberliği, vatanın geleceğini ve demokratik kazanımlarımızı hedef alan bu hain kalkışmayı püskürterek, tüm dünyanın takdirini kazanmıştır. Darbeye geçit vermeyen Türk milletinin bu başarısı umudunu Türkiye’ye bağlamış olan diğer mazlum milletlerin büyük sevinç yaşamasına vesile olmuştur.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

15 Temmuz’un yıldönümünde, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü coşkuyla kutlarken, şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Mehmet Çıkmaz’dan 15 Temmuz Kutlama Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin