Başkan Şahin’den öğrencilere ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz akşam darbe girişimine karşı sağlam bir duruş gösteren imam hatip öğrencilerine teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sizler böyle durduğunuz sürece hiçbir saldırı bizi yıldıramaz” dedi.

Şahin, Şehitkâmil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Burada öğrencilerin o akşam gösterdiği sağlam duruşun takdire şayan olduğunu aktaran Şahin, “Sizler bizim için çok önemlisiniz, bizim geleceğimizsiniz. Bundan sonraki süreçte sizler daha da önemlisiniz. Matematiğin fiziğin yanı sıra iyi insan olmayı da öğrenmelisiniz. İyi insan olurken diğer değerleri de öğrenmelisiniz” diye konuştu.

15 Temmuz akşamı gençlerin iyi bir duruş sergilediğini yineleyen Başkan Şahin, “Eğer sizler o gece sağlam bir duruş sergilemeseydiniz bizler başka bir sabaha uyanabilirdik. O hain ve alçakça saldırıya karşı gençler sağlam bir duruş gösterdiler ve bizler güzel bir sabaha uyandık. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Artık yeni bir Türkiye’nin var olduğunu vurgulayan Şahin, yeni Türkiye’de öğrencilerin eksiklerini giderip güçlü bir şekilde yola devam etmelerini istedi. Şahin, bir anne veya bir başkan olarak öğrencilerin yanında olduğunu, bu süreçte onlara destek olacağını kaydetti.

Şahin, bayan öğretmenlere kutnudan yapılmış şal, erkek öğretmenlere ise kutnudan yapılmış kravat hediye etti.

Sınıfları tek tek gezen Şahin, öğrencilere kalem, bloknot ve ajandadan oluşan bir paket hediye etti. Zaman zaman öğrencilerle sohbet eden Şahin, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Şahin’den öğrencilere ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin