Bayram arifesinde çocukların şeker sevinci

featured
Bayram arifesinde çocukların şeker sevinci
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar kabristana akını etti. Yakınlarının mezarını ziyaret eden vatandaşlar, çocuklara şeker dağıtma geleneğini de ihmal etmedi.

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde vatandaşlar Ramazan Bayramı Arifesinde ilçe kabristanında ziyaret yoğunluğu yaşandı. Ramazan Bayramı öncesi kabristan ziyaretine giden vatandaşlar, yakınlarının mezarı başında dua ederek, mezar bakımı yaptı. Yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için ilçe mezarlığına akın eden birçok vatandaş, mezar başlarında Kur’an ve Yasin’i Şerif okuyup dualar etti.

Kabirlerin üzerlerini temizleyen vatandaşlar, yakınlarına dua ettikten sonra eskiden beri süregelen geleneklerinden olan kabristan ziyaretinde çocuklara şeker ikramı etti. Dağıtılan şekerlerden almak için birbirleriyle yarışan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bayram arifesinde çocukların şeker sevinci

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin