BELEDİYELERİN BÜYÜK YARIŞI BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BELEDİYELERİN BÜYÜK YARIŞI BAŞLIYORBaşta akademik çevreler ve yerel yönetimler olmak üzere, kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması için süreç başladı. Kayıtlar 10 Nisan 2012 tarihinde sona erecek.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen ve Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması’nın kayıtları başladı. 234 üye belediyesi bulunan Marmara Belediyeler Birliği’nin, üye belediyelerine yönelik olarak 5. kez düzenlediği yarışmaya, geçen yıl 404 proje katılmış, 39 proje ödüle layık görülmüştü.

BAŞVURU REKORLARI KIRAN YARIŞMA, 6 AYRI KATEGORİDE DÜZENLENİYOR
Belediyelerin, başarılı projeleriyle yarıştığı organizasyon; “Kurumsal Gelişim Projeleri”, “Çevre ve Altyapı Projeleri”, “Sosyo-ekonomik ve Kültürel Projeler”, “Yapı İşleri, Mimarî Projeler ve Ulaşım Hizmetleri”, “AB ve Uluslararası İlişkiler” ve de “Basın Yayın Tanıtım” çalışmaları olmak üzere altı ayrı kategoride düzenleniyor. Proje yarışmasının bilim kurulu (jüri üyeleri), akademik anlamda Türkiye’nin en iyi uygulamacı ve teorisyenlerinden oluşurken, Bilim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu yapıyor. Yarışmaya, Marmara Bölgesi’ndeki bütün büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve belediyelere bağlı kuruluşlar ile iştirakleri katılıyor.

TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ YEREL YÖNETİMLER ÖDÜLÜ
Yarışmayla ilgili açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması amacıyla, yarışmaya büyük önem veriyoruz. Türkiye’nin yerel yönetimler alanında en seçkin ve konusunda uzman akademisyenlerinden oluşan bilim kurulumuzun tercihleriyle sonuçları belirlenen yarışmamız, bu özelliğiyle Türkiye’nin en saygın yerel yönetimler ödülü olarak kabul ediliyor. Bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan yarışmamızın sonuçlarını, Haziran ayında Taksim’de gerçekleştirilecek ödül töreni ile kamuoyuna açıklayacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BELEDİYELERİN BÜYÜK YARIŞI BAŞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin