BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONUNDAN ŞAHAN’A ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONUNDAN ŞAHAN’A ZİYARET Avrupa Bilek Şampiyonu’nda Sol Kolda Altın, Sağ Koldan gümüş madalya alarak Gaziantep’e iki madalya kazandıran Zeynep Yılmaz Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ı makamında ziyaret etti.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Hüseyin Köse, Kulüp masörleri Neşe İnal ve Servet Torun Avrupa şampiyonu Zeynep Yılmaz’ı yalnız bırakmadı.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı 2012 yılı faaliyet raporunda yer alan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sol bilekten Avrupa 1. sağ bilekten Avrupa 2. Zeynep YILMAZ oldu. Polonya’da düzenlenen şampiyonada rakiplerini yenerek sol bilekten birinci, sağ bilekten ikinci olan ve Gaziantep’e iki madalya kazandıran Zeynep Yılmaz sevincini Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’la paylaştı.

Yılmaz hedefinin Dünya şampiyonluğu olduğunu belirterek Şahan’dan kendisine bu konuda destek verilmesini istedi. Gaziantep’i Avrupa’da en iyi şekilde temsil ediyorum ve etmeye devam edeceğim diyen Yılmaz engelli sporunda engellerin kaldırılması ve engelli sporculara daha çok önem verilmesini talep etti.

BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONUNDAN ŞAHAN’A ZİYARETŞahan, Yılmaz’ın kazandığı madalyaların manevi değerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Derece yapan sporcularımız bizim için çok ayrıcalıklıdır fakat Uluslararası müsabakalarda dereceye girmek kolay değil ve zordur. Başarısından dolayı sporcumuz Zeynep’i kutluyorum. Altın ve Gümüş madalya getiren sporcumuz Gaziantep’in onuru ve gururudur. Onlara sahip çıkmak ve her alanda fırsatımız elverdikçe desteklemek bizim görevimiz. Engelli sporcularımızın spor alanlarını genişletmek ve erişilebilirlilik sağlamak adına çeşitli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde başarılı ve dereceye giren sporcularımızı onure etmek adına bir ödül töreni yapacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak dereceye giren sporcularımıza altın hediye ederek onları manevi olarak teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Sol ve Sağ’dan Avrupa’yı sallayan Yılmaz, Şahan’la hatıra fotoğrafı çektirerek Madalya sevincini Gazianteplilerle paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONUNDAN ŞAHAN’A ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin