“BİR DE SEN TART” UYGULAMASI BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"BİR DE SEN TART" UYGULAMASI BAŞLADIŞehitkamil Belediyesi ilçe genelinde bulunan halk pazar yerlerinde alış – veriş yapan vatandaşların aldıkları ürünlerin doğru tartılıp tartılmadığını ve kafalarında şüphe kalmaması için “Bir De Sen Tart” standını kurdu. Uygulamadan hem vatandaşlar memnun kaldı hem de satış yapan esnaf.

Şehitkamil Belediyesi uzay çatılı ve halka açık olan pazar yerlerinde başlattığı yeni uygulama hayata geçti.  Uygulama, alış-verişini yapan vatandaşların aldıkları meyve, sebze gibi gıda maddelerini “Bir De Sen Tart” terazisinden geçirerek akıllarında şüphe kalmamasını sağlıyor.

"BİR DE SEN TART" UYGULAMASI BAŞLADIKARŞILIKLI GÜVENİN TESİS EDİLMESİ İÇİN ‘BİR DE SEN TART’ STANDINI HAYATA GEÇİRDİK

Geçtiğimiz ay her pazarcı esnafına yaka ve kimlik kartı dağıtımı yaptıklarını, şimdi “Bir De Sen Tart” standını kurarak vatandaşla esnaf arasında sağlıklı alış-veriş ilişkisi kurmak istediklerini söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Amacımız haklımızın huzur içerisinde sağlıklı mekanlardan sağlıklı ürünler alabilmesini sağlamaktır. Bu ilişkinin vatandaşların ve esnafın karşılıklı memnuniyeti çerçevesinde olabilmesi için günümüzün modern koşullarını uygun alış-veriş mekanları ve sunuş biçimleriyle yapılması için tanıtıcı yaka kartı ve tek tip kıyafet uygulaması başlattık. Vatandaşlarımız ve esnafımız tarafından çok olumlu karşılanan bu uygulamanın ardından karşılıklı güvenin tesis edilmesi için ‘Bir De Sen Tart’ standını hayata geçirmiş olduk” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Semt pazarlarının halkımızın vazgeçilmez alışkanlıklarından bir tanesi. Bizler de halkımızın rahat, temiz, düzenli ve akıllarında kuşku kalmadan bir alış veriş yapmalarını sağlamak istiyoruz. Uzay çatılı Pazar yerlerinde yapmış olduğumuz son uygulamalardan sonra hem pazarcı esnafımız, hem de alış veriş yapan halkımız memnun kalmaktadır” diye konuştu.

BİR DE SEN TART İLE AKLIMIZDA ŞÜPHE KALMIYOR

Pazar yerlerindeki temizlikten ve belediyenin daha önce başlatmış olduğu tek tip kıyafet uygulamasından çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Şehitkamil Belediyesinin pazar yerlerinde yapmış olduğu uygulamalar gerçektende halkımız için yapılmış güzel bir hizmet. Tabi ki bizler bu uygulamalardan çok memnun olduk. Çünkü ortam temiz, pazarcılarımız tek tip giyinmişler, yaka tanıtım kartları var ve birçoğumuzun bilmediği pazaryeri yönetmeliği asılmış her yere. Özellikle de Bir De Sen Tart standı ile aldığımız ürünleri tekrar tartarak aklımızdaki şüpheyi de gidermiş oluyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımıza yaptığı çalışmalardan ve verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz ” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BİR DE SEN TART” UYGULAMASI BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin