BİRECİK’TE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HEYECANI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİRECİK’TE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HEYECANIHızla gelişen Birecik Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Cumartesi geniş katılımla gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına ilçe Kaymakamı Deniz Zeyrek ve Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Acar olmak üzere birçok davetli ve yatırımcı katıldı.

OSB Müdürü Sayın Mehmet Yılmaz’ın yaptığı sunumla başlayan bilgilendirme toplantısı, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Müslüm Acar ve Kaymakamımız Sayın Deniz Zeyrek’in konuşmaları ile devam etti.

Mehmet Yılmaz sunumunda Birecik OSB hakkında teknik detaylar ve 6. Bölgenin avantajları hakkında oldukça açıklayıcı bilgiler verirken, yatırımcıların avantajlarını sıraladı.

Yönetim kurulu Başkanı Müslüm Acar ise yeniden şekillenen Ortadoğu ve Dünya’da ticaretin önemine dikkat çekerek, oluşan bu yeni sistem içerisinde Birecik ve Türkiye’nin konumunu detaylı bir şekilde katılımcılar ile paylaştı. Sayın Acar bu jeopolitik konum içerisinde en avantajlı bölgenin bir köprü görevi de gören Birecik olduğunu ve Birecik OSB’nin çok büyük bir boşluğu dolduracağını belirtti.     Birecik’in hem doğu hem de batı ile olan yakın ilişkilerinin gelişim açısından bulunmaz bir nimet olduğunu belirten Sayın Acar “tabi 6. Bölge olması da çok önemli bir noktaya getiriyor ama Birecik’in bana göre çok daha önemli bir avantajı daha var bu da Birecik’in coğrafi ve stratejik konumudur” dedi.

Kaymakam Deniz Zeyrek ise “Organize Sanayi Bölgesi (OSB) noktasında geç kalmamıza rağmen çok iyi noktada olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü 6. Bölgenin en avantajlı ve en huzurlu ilçelerinden birisindeyiz. Dahası organize sanayi bölgemizin alt yapısının hazırlanması noktasında herhangi bir finansal sorunumuz yok. Şu anda bizim ihtiyaç duyduğumuz tek şey zaman. 6 Ocak’ ta alt ve üst yapı proje ihalesini yaptık. Projelerimiz 15 Mart gibi önümüzde olacak ve haziran başında bütün alt yapımızın yapımına başlamış olacağız” dedi.   ZEYREK bütün yatırımcıları 6. Bölge avantajlarından yararlanarak organize sanayi bölgesinde yatırım yapmaya davet etti.

Bilgilendirme Toplantısı verilen yemeğin ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİRECİK’TE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HEYECANI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin