BORSA SEÇİMLERİ START ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BORSA SEÇİMLERİ START ALDIGaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Tabur yaklaşan borsa seçimleri öncesinde çalışmalara hız verdiklerini söyleyerek, marka şehre hizmet için ekibiyle beraber hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi.

Gaziantep Ticaret Borsasında yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Tabur, seçimlerin çok çekişmeli geçeceğini ancak kendilerinin seçimlerden zaferle çıkacaklarına şüphelerinin olmadığını söyledi. Tabur; “ seçim çalışmaları çok çekişmeli ve heyecanlı gidiyor. Biz yeni dönemde de hizmet etmek istiyoruz. Biz burada vatandaşlarımız ve üyelerimiz için herhangi bir ücret almadan çalışıyoruz. Günlüğümüz yok, aylığımız yok. Günümüzün büyük bir vaktini Gaziantep Ticaret Borsası için harcıyoruz. Burada bizim özverili çalışmamızın üyelerimiz tarafından takdir edilerek yeni dönemde de bizlere teveccüh göstereceklerine şüphem yok. Benim temennim şimdiden seçimi kim kazanırsa kazansın, yönetime gelecek olan herkes bizim kardeşimiz, çalışma arkadaşlarımızdır. Kimse kimsenin kalbini kırmasın, dedikodu yapılmasın. Gaziantep Ticaret Borsası babamızın malı değildir. Mevki ve makamlar geçici şeylerdir, önemli olan bundan sonraki süreçte de birbirimizi anlayıp marka şehrimize faydalı olabilmektir. Bize oy verenlere de vermeyenlere de bizim saygımız sonsuzdur. Şimdiden hayırlısı neyse o olsun” dedi.

16 Şubat’ta yapılacak olan Borsa seçimlerinde grup çalışmaları start aldı. Başkanlık yarışında Ömer Çelik ve Ahmet Tiryaki’nin isimleri konuşulurken grup seçimlerinin çekişmeli olacağı bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BORSA SEÇİMLERİ START ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin