BORSADA SEÇİM VAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BORSADA SEÇİM VARGaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇELİK 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek Ticaret Borsası Organ Seçimleri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Ömer Çelik yaptığı açıklamada, “Sayın üyelerimiz ve değerli hemşerilerim,

Bilindiği üzere 11 Mayıs Cumartesi günü Borsamızın meslek komitelerini ve meclis üyelerini seçmek üzere üyelerimiz sandık başına gideceklerdir. Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan seçimler; seçmenlerin özgür iradelerini sandığa yansıtmalarını sağlar. Seçmenler dünya görüşleri ve yönetim anlayışlarına en yakın olduğunu düşündükleri insanlar aracılığı ile kendilerinin nasıl temsil edileceğini belirlerler. Üyelerimiz kendi meslek gruplarında kendilerini temsil edecek üyeleri Cumartesi günü seçecekler. Değerli üyelerimizin seçimin Borsamıza yakışır bir atmosferde insanların özgür iradelerine saygı duyarak huzur içinde geçmesi için bazı hususlarda sağduyulu olunması gerekmektedir. Öncelikle üyelerimiz oy kullanırken nüfus cüzdanlarını ve tüzel kişiler için yetki belgelerini yanlarında bulundurmalıdır. Oyunu kullanmaya gelen üyelerimizin trafik yoğunluğuna neden olmamak için araçlarını uygun bir yerde park etmeleri ve ayrıca yanlarında silah ve kesici aletler bulundurulmaması için gerekli tedbirler alınacaktır. Seçim salonlarına sadece oyunu kullanacak üyelerimiz alınacak ve oylarını kullandıkları andan itibaren rahat bir seçim atmosferi için salonu hemen terk etmeleri istenecektir.

Siz değerli üyelerimizin seçim günü bahsi geçen bu mevzularda her zaman duyarlı davranacağınıza inanıyor, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BORSADA SEÇİM VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin