Bozgeyik, ASKF’de sporcularla bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozgeyik, ASKF’de  sporcularla bir araya geldi

Gaziantep AK Parti Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, ASKF Gaziantep Şube Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti.

Gaziantep ASKF’de amatör sporcularla bir araya gelen Bozgeyik, sporcuların sorularını yanıtlayarak müjdeler verdi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Spor Toto Eski Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik, ASKF’de yaptığı konuşmada ,görev aldığı dönem boyunca Gaziantep şehrine bir çok hizmetleri olduğunu tesisleşme anlamında çok büyük atılımlar yaptıklarını ifade ederek, milletvekili olması durumunda da hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, ziyaretlerinden dolayı Bünyamin Bozgeyik ve beraberinde ki heyete teşekkür ederek, “Bünyamin bey şehrimiz için büyük bir şans. Birçok spor yatırımlarında emeği var. Yine Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na yaptığı ve bizim kullandığımız tesisiler, hizmetleri için çok teşekkür ederim. Ben vekilimden bir kaç konuda yardımını isteyeceğim. Biliyorsunuz Gaziantep şehrimiz depremde büyük yara aldı. Futbolda yerel ligler oynanamadı. Şuan süper amatörde play off potasında Nizipspor ,Gaziantep Kalespor, Aktoprak Spor ve Gaziantep Anadolu Spor’un direk Bal ligine alınmasını talep ediyoruz. Ayrıca 3.lig için Play off müsabakaları oynayacak. Araban Spor ve Gaziantep Gücü’nün de direk 3 . Lige alınmasını istiyoruz”dedi.

Kadın Futbolcuların, çim saha talebine Bozgeyik, “Bunlar çözülmeyecek sorunlar değil, inşallah hepsini çözeceğiz” dedi.

Gaziantep Askf Başkan yardımcısı Erhan Deniz Güngen ise şehrimizde iki tane büyük futbol sahası var bunların maalesef zeminleri tamamen bitmiş durumda hazır vekilimiz buradayken buralarla ilgili bir yatırım yapılabilir mi? diye sordu. Bozgeyik bu soru üzerine her iki tesisinde yenilenmesini üstlenerek çalışmalar için talimat vereceğini açıkladı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bozgeyik, ASKF’de sporcularla bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin