Brayan Riascos Gaziantep FK ’da

featured
Brayan Riascos Gaziantep FK ’da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brayan Riascos Gaziantep FK ’da

Gaziantep Futbol Kulübü, Rusya Ligi takımlarından Metalist Kharkiv ’de forma giyen Kolombiyalı forvet oyuncusu Brayan Riascos ’u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, forvet hattına takviye yaptı. Gaziantep ekibi, Rusya Ligi takımlarından Metalist Kharkiv ’de forma giyen Kolombiyalı forvet oyuncusu Brayan Riascos ’u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı. Kariyerinde 218 resmi maça çıkan 29 yaşındaki Riascos, 55 gol, 27 asistlik başarı gösterdi.

Transfer ile ilgili Gaziantep FK ’dan yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, Rusya Ligi takımlarından Metalist Kharkiv ’de forma giyen Brayan Riascos ’un geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre başarılı hücum futbolcusu Riascos, satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıl kiralık olarak takımımızda forma giyecektir. Yeni transferimiz Brayan Riascos, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Brayan Riascos ’a kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Said Vakkas Yağcı

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Brayan Riascos Gaziantep FK ’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin