BUĞDAY EKMEĞİ VE ÜZÜM HOŞAFI ÜLKÜ OCAKLARINDAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BUĞDAY EKMEĞİ VE ÜZÜM HOŞAFI ÜLKÜ OCAKLARINDANGaziantep Ülkü Ocakları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma günü etkinlikleri kapsamında Balıklı Parkında vatandaşlara üzüm hoşafı ve buğday ekmeği ikram etti.

Balıklı Parkında düzenlenen etkinliğe Gaziantep MHP İl Başkanı Mustafa Erzin, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Doğan, Şehitkâmil MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, Şahinbey MHP İlçe Başkanı Av. Mustafa Gökçek. Gaziantep MHP Kadın Kolları Başkanı Gökçen Kahraman Özdemir ilçe Başkanları, Ülkü Ocakları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Doğan,  Çanakkale savaşında askerlerimiz buğday ekmeği ve üzüm hoşafı ile beslenmişler ama bu ülkeyi kimseye muhtaç etmemişlerdir diyerek “ Bugün burada Gaziantep Ülkü Ocakları, MHP İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız ile beraber sizlerle şehitlerimizi anmak istedik. O günün şartlarında bu memleket nasıl kurtulduysa bugünkü düşürülecek tuzaktan da nasıl kurtulunacaksa, gerekirse üzüm hoşafı yiyeceğiz, buğday ekmeği yiyeceğiz ama vatanımızı kimseye böldürmeyeceğiz. Biz Gaziantepliyiz, Gazi şehrin evlatlarıyız. Biz ecdadı gazi olan insanlarız. Gaziliği de biliriz, şehitliği de! Bu memleket şehitlerine çok şey borçlu! En azından İstiklallerini istikballerini borçlu, bizde en iyi şekilde vefa borcumuzu ödeyeceğiz” açıklamasında bulundu. Doğan, düzenlenen etkinliğe katılanlardan şehitlerin ruhuna Fatiha istedi ve hep birlikte dua okundu.

ŞAHADET ŞERBETİNİ İÇMEYE HAZIRIZ

Gaziantep MHP İl Başkanı Mustafa Erzin, konuşmasına, Çanakkale savaşında kahramanca savaşan askerlerimizin öğünü olan üzüm hoşafı ve buğday ekmeği ikramımıza hepiniz hoş geldiniz diyerek başladı. Erzin, “Bizler MHP ve Ülkücü hareket mensupları olarak Çanakkale savaşında bu ülkenin bütün ferdleri gözünü kırpmaksızın vatanı için şahadet şerbetini içmiş ise başta Türk Milliyetçileri ve Ülkücüleri olmak üzere eğer ki şartlar gerektirir ise bu şerbeti yine içeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şairin deyimiyle “ Vurulmuş alnından tertemiz yatıyor, bir hilal uğruna yarap, ne güneşler batıyor” Biz inanıyoruz ki Hilal uğruna dün nice güneşler battıysa bugünde batmaya hazırdır. Vatan bölünmesin Devletin birliği bütünlüğü esas olsun. Türk Milletinin geleceği ilelebet olsun. Dünya döndükçe Türk Milleti ve Türk Devleti müebbet olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene! Dedi.

Konuşmaların ardından Balıklı parkında toplanan vatandaşa üzüm hoşafı ve buğday ekmeği ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BUĞDAY EKMEĞİ VE ÜZÜM HOŞAFI ÜLKÜ OCAKLARINDAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin