Bulut “Lütfen kasıt aranmasın”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk’ün ölümünün 81. Yıldönümü törenlerinde kullanılmak üzere hazırlanan etiketlerde, Atatürk’ün doğum yılı olarak 1981 yazılması, şehir genelinde tepki çekmişti. Etiketleri hazırlayan firma sahibi Bekir Bulut, “ Sehven yapılan hatadan dolayı bütün kamuoyundan özür diliyoruz. Ancak bu hatanın kasıtlı olarak yapılmadığının bilinmesini istiyoruz.”dedi.

10 Kasım törenlerinde kullanılmak üzere bir okul tarafından Atatürk’ün fotoğrafı ve doğum ve ölüm tarihlerinin bulunduğu etiketler hazırlatmıştı. Ancak etiketlerde doğum tarihi olarak “1981” yazılması, kamuoyunda büyük tepki topladı.

Hatamızdan dolayı özür diliyoruz

Okul için etiketleri hazırlayan firmanın sahibi Bekir Bulut, “ Bu ülkenin temellerini atan, aydınlık çağdaş bir ülkede yaşamayı borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anma etiketlerini hazırlarken, grafik bölümümüz ne yazık ki 1881 tarihini sehven 1981 olarak yazmıştır. Bu hatadan dolayı özür diliyoruz.

Bulut “Lütfen kasıt aranmasın”

Bizlerin de bu ülkenin vatandaşları olarak , bu ülkenin kurucusu Atatürk’e herhangi bir saygısız harekette bulunmamız beklenemez. Etiketteki hata firmamıza aittir. Ancak bu hatada kesinlikle bir kasıt söz konusu değildir. Hatadan dolayı kamuoyundan tekrar özür dilerken, bu yanlışımızda kasıt aranmamasını, kurumların eleştirilmemesini rica ediyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bulut “Lütfen kasıt aranmasın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin