Bünyamin Bozgeyik’ten Gaziantepspor Müjdesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bünyamin Bozgeyik’ten Gaziantepspor Müjdesi!

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığını (ASKF) ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’ten Gaziantepspor müjdesi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, ASKF ziyaretinde Gaziantepsporla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozgeyik; “Gaziantepspor’la ilgili proje ve planlarımız var. Gaziantepspor’u özledik, kırmızı siyahı özledik. Bununla ilgili olarak en kısa zamanda projelerimizi paylaşacağız ve inşallah en kısa zamanda Gaziantepspor’umuza kavuşacağız.

Çocukluğumda Kamil Ocak Spor Salonu vardı, şimdi yenisini yapıyoruz inşallah kısa zaman içerisinde tamamlanmış olacak. Şehitkamil Belediyemizin tahsis ettiği arazi üzerine Spor Toto Teşkilatı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak birlikte Kamil Ocak Spor Salonunun yeni halini orada yapmış olacağız. Bizim çocukluğumuzda sadece Kamil Ocak Spor salonu vardı, biz oraya giderdik salon açık olursa diye, sahada da antrenman falan varsa antrenmanı izleriz diye. Kamil Ocak Spor salonunun kapısı zincirle bağlı, birkaç tane sporcu girmiş içeriye, iki tane halterci halter kaldırıyor, iki tane güreş minderi olurdu orada çalışırlardı. Şimdi ise çok şükür o günlerden bu günlere gelindi. Ak Parti iktidarı sayesinde Spor tesislerinde önemli mesafeler kat edildi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bünyamin Bozgeyik’ten Gaziantepspor Müjdesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin