Reklam Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. “Bütün cadde Suriyeli” dedi, karşılaştığı ilk esnaf Türk çıktı

“Bütün cadde Suriyeli” dedi, karşılaştığı ilk esnaf Türk çıktı

featured
"Bütün cadde Suriyeli" dedi, karşılaştığı ilk esnaf Türk çıktı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Nizip ilçesinde esnafları dolaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Bu caddenin tamamı Suriyeli, hepsi Suriyeli esnaf” diyerek giriş yaptığı caddede karşılaştığı ilk esnaf ise Türk çıktı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep’in Nizip ilçesinde gerçekleştirdiği seçim gezilerinde tüm esnafa ve vatandaşlara Suriyelileri göndereceğini söyleyerek, oy istedi. Suriyelileri yoğun bir şekilde eleştiren Özdağ, bir caddenin ise tamamen Suriyeli esnafın bulunduğunu söyledi. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gezerek gazetecilere Suriyeli esnafları göstermek isteyen Özdağ’ın karşısına çıkan ilk esnaf ise Türk çıktı.

Reklam
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Bütün cadde Suriyeli” dedi, karşılaştığı ilk esnaf Türk çıktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.